Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bestie Ota T.: Viděl umírat Aničku?

Autor: Kateřina Kycltová, šim - 
18. března 2011
10:38

Tem muž ji škrtil! Ten muž ji znásilnil! Ten muž ji zavraždil! Jeho oči viděly Aničku (†9) umírat… Kdo je tou bestií? Podle policie dlouho podezřelý Otakar T. z Mostu! Jen několik hodin poté, co se našlo tělíčko Aničky, ho obvinila z vraždy i znásilnění! Na světlo vyplouvají další šokující podrobnosti k případu. Ota T. měl hrob pro Aničku několik dnů připravený. Když pak dívku škrtil, zlomil jí dva obratle. Na těle dívky se našla Otova DNA.

Policisté podle informací Blesku našli na zbytcích oblečení stopy DNA. A ty se údajně shodují s DNA obviněného Oty T. Při pitvě byl zajištěn biologický materiál také na těle dívky a shoduje se s DNA obviněného.

Zlomené obratle a proražená lebka

Nové detaily v případu Aničky jsou šokující. Pitva odhalila, jakým utrpěním musela malá dívenka před smrtí asi projít.

„Vrah Aničku škrtil tak, že jí zlomil dva krční obratle,“ uvedl zdroj obeznámený s vyšetřováním. Už to bylo pro dívenku smrtelné. I přesto jí poté prorazil lebku kamenem… Pak ji údajně zabalil do igelitového pytle.

Našli ji bez spodního prádla

Nalezena byla prý bez spodního prádla. „Vyšetřovatel obvinil jednačtyřicetiletého muže z trestných činů vraždy, znásilnění a krádeže vloupáním. Kriminalisté muži prokázali dalších sedmnáct případů majetkové trestné činnosti. Obviněný muž využil svého práva nevypovídat,“ uvedla stroze policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Nářadí s otisky Oty T.

Policisté se teď snaží najít jak stopu, která by jim usvědčila vraha, tak cokoli, co by jim ukázalo, jak vlastně dívka zemřela. V okolí nálezu Aniččina těla policisté našli nářadí, na kterém byly otisky Oty T. „K tomu řekl jen to, že pomáhal místním zahrádkářům,“ uvedl zdroj Blesku.

Hrob vykopal předem

Podle policejního zdroje Blesku měl vrah Aničku vytipovanou dopředu, pak ji zřejmě přepadl, znásilnil a možná i okradl. Podle všeho měla dívka zlomené krční obratle. Její hrob v lesích Třešňovky měl pak údajně také vykopaný dopředu.

Státní zástupce již podal návrh na vzetí Oty T. do vazby. O tom, zda Ota T. půjde do vazby, nebo ne, rozhodne pravděpodobně stejný soudce, který Otu T. při prvním zadržení pustil na svobodu.

beruschka7t ( 21. března 2011 21:30 )

vždyť mu ještě nikdo nic nedokázal, jste lidi nebo zvířata?? Já si tady přijdu jak s Ku Klux Klanem.... Prostě soudce Lynč,to je naše úrověň....

hoffmann ( 20. března 2011 17:36 )

Bestie,chrání bestii!!!Jenom Bůh ví kolik jsi znásilnil dětí ty!!!

carodejnice398leta ( 20. března 2011 16:18 )

cocococo ( 20. března 2011 06:16 )

A poradne Hoffmanne.Ty by jsi mel dostat hned ted alespon 20 let basy do III.napr.skupiny,jestli to tam v tom vasem Opicistanu jeste funguje.Myslis ,ze Otik je ten pravy pachatel.Delas rozhodnuti a pises sice na pocitaci ,ale tvuj cestinarskej projev je ve kvalite veprovyho jelita.Precti si to po sobe bl-be nez to pustis do eteru.

hoffmann ( 19. března 2011 20:14 )

Myslím,že Ota je ten praví pachatel,na malé Aničce si vylil svou nenávist na celí svět.Nikdy vživotě nic nedokázal.Potřeboval se konečně uvolnit a tímto bestiálním vzpůsobem,toho dosáhl.Navíc dítě pracháče,to ho ještě víc dostávalo a on chudák nemajetný kriminálníček a.t.d.Třídní rozdíly budou v této kauze také svoji roly

Zobrazit celou diskusi