Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ztracená Anička: Další podezřelý je sexuální deviant!

Autor: Veronika Pukačová, mivrk - 
25. listopadu 2010
12:49

Jediný obviněný kvůli zmizení Aničky Janatkové z pražské Troje Ota T. (41) měl parťáka! Právě toho v úterý přivezli přímo z věznice k výslechu na kriminálku. Údajně je to sexuální deviant, který se před půl rokem ukájel před jednou z pražských základních škol! Mohl mít i on něco společného se zmizením Aničky (9)?

Muže, který je krátkou dobu ve vězení za jiný delikt, přivedli v úterý na kriminálku v poutech a odtud putoval zase zpátky za mříže. „Podle všeho jde o parťáka obviněného Oty T.,“ vysvětlil Blesku zdroj blízký policii. Jak dodal, vůbec není vyloučené, že může mít i on něco společného se zmizením Aničky.

Proč přivedli k výslechu zrovna jeho? Policie s odkazem na pokračující pátrání stále mlží a nechce být konkrétní. „Prověřujeme celou řadu osob. Z okolí Troje, ale i z okolí jediného obviněného. Obviněný je opravdu zatím jen jeden člověk,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Právě o jeho současném pobytu Blesk informoval včera. Zatímco v Praze byl muž bezdomovcem a kriminálníkem, v Mostě se snaží být vzorným druhem. Blesk ho přistihl na mostecké adrese, když své přítelkyni, se kterou má devítiletou dceru, pomáhal s věcmi do auta.

Vypadá jako Quasimodo

Muže, který se před půl rokem ukájel před pražskou základní školou, vyslýchali na odboru obecné kriminality. Zdroj blízký policii ho označil za sexuálního devianta. „Spojují ho s jediným obviněným v případu, Otou T. Zřejmě šlo o jeho parťáka, takže není vyloučeno, že se zmizením dívenky má také něco společného,“ řekl zdroj.

Podle něj připomíná další podezřelý skřeta. Má asi 150 centimetrů a hrbí se. „Je to takový Quasimodo,“ dodal zdroj s tím, že byl zatčen pár dní po zmizení Aničky pro jiný delikt. Po zmizelé Aničce, která se nevrátila 13. října ze školy domů, pátrají stále stovky lidí. V úterý desítky policistů znovu prohledávaly oblast Zdib a Drahaňského údolí.

„Ověřujeme skutečnosti, ke kterým jsme dospěli v průběhu vyšetřování,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Víc ale policie upřesňovat nechce.

Jediným obviněným, a to ze zbavení osobní svobody, zůstává stále Ota T. (41). Toho Blesk přistihl na mostecké adrese, kde se chová jako spořádaný otec devítileté dívky a druh její matky. Blesk přinesl ve včerejším vydání fotografii, jak tam ženě pomáhá s věcmi do auta. V Praze se přitom potuloval mezi bezdomovci!

majkldagles ( 27. listopadu 2010 01:22 )

já být vyšetřovatel,tak bych zkusil hledat ,kde stojí nejblišší popelnice a jestli ji před prohlídkou policie nevyprázdnili,a pak na místě kde je odvážejí,je totiž možné ,že se jí tak ten dotyčný podezřelý mohl lehce zbavit ,že jí tam ukryl ....proto jí nikde neumějí najít...

anasyi ( 26. listopadu 2010 19:29 )

nechci byt za debila,ale UK,je Kanade ze?

anasyi ( 26. listopadu 2010 19:27 )

echo,jenom ziram,jak verejne napises,ze si zjistis z IP adresy,jak tak koukam,tak ty se koukas tam,kam nemas ze? Jinak,pejsankova tady neni sama,kdo ma vice nicku

sabartnok ( 26. listopadu 2010 15:37 )

Echo, nejsi ty náhodou z jedné školy jako Bosák??? http://isport.blesk.cz/hiphop Já bych byla ráda, kdybys uzavřel dohodu i Pejsanem. Neřeš, kde jsou šachty, na Kladně se jich sice vyskytuje ještě pár a dost už zaniklo, hele, má už vnoučata a chce si psát o ztracenejch dětech a takkto se akorát rozptylujete a nikam to nevede. Já mám sice na jednu stranu radost, že konečně máme jakous takous podobu toho debila z auta v Ořechově. Myslím, že boss, pro kterýho má unášet holčičky, ho elegantně zlikviduje ještě dřív, než ho chytěj... Co ty na to?????

stastnyjim ( 26. listopadu 2010 13:36 )

Vy píšete přesně tak, jako by někdo vytvořil školskou ukázku vyjadřování sexuálně deviantního paranoika. Vaše chorobné představy a bludy mají často sexuální obsah a obsahují sexuálně deviantní představy. Zkuste své písemné ukázky přinést ke konzultaci dobrému psychiatrovi. Tady totiž hrozí to, že se tyto verbální bludy mohou přesmyknout do materiální podoby a pak můžete být nebezpečný především dětem.

Zobrazit celou diskusi