Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Smutné rozhovory ze štábu knížete: Zeman vyhrál díky faulům

Video se připravuje ...
Autor: tis - 
26. ledna 2013
18:35

V Lucerně panoval smutek. Karel Schwarzenberg boj prezidentské křeslo nevyhrál a řada jeho podporovatelů smutní. Ještě v průběhu sčítání, kdy už bylo téměř jasné, že prezidentem bude Miloš Zeman, se Blesk.cz podařilo vyzpovídat Marii Rottrovou, Jana Potměšila a Oldřicha Navrátila.

Zpěvačka Marie Rottrová do poslední chvíle, stejně jako mnoho ze Schwarzenbergových podporovatelů věřila do poslední chvíle, že jí zvolený kandidát vyhraje. To se však nestalo. Jedním z důvodů, proč se Miloš Zeman nestal tím, kandidátem, kterého by chtěla mít za prezidenta, bylo proto, že se jí nelíbilo, jak fungoval jeho volební tým. "Volební tým Miloše Zemana se dopustil několika hrubých faulů, které lidé prostě nepoznali." Zpěvačka ale netvrdí, že by emigrovala do zahraničí, jako vyhrožoval Václav Klaus. "Prezident se musí respektovat, co jiného mi zbývá," dodala.

Video  Schwarzenberg prohrál, protože lidé nemají rádi vládu, věří jeho podporovatelka Marie Rottrová  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

Jan Potměšil se svěřil, že je rád, že z jeho rodiny nikdo Miloše Zemana nevolil, ale rozhodně si myslí, že by se nad volbami mělo diskutovat. Proč by bývalo bylo dobré Schwarzenberga volit? "Je to kultivovaná osobnost, ideální představitel naší země. Dal by jasný signál světu, že to máme v hlavě v pořádku." Herec nezapomněl zmínit Zemanovu oblibu v alkoholu a reagoval na jeho výroky. "Nikdo neví, kolik v tu chvíli měl v sobě alkoholu nebo neměl, a jestli si to vůbec pamatuje. A to, alespoň pro mě, není úplně ideální prezident."

Video  Jan Potměšil stál v prezidentské volbě jasně na straně Karla Schwarzenberga.  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

Herec Oldřich Navrátil by v případě vítězství kandidáta, kterého by nechtěl za prezidenta, neemigroval, ale neodpustil si narážku, na esemesku Václava Klause. "Kdyby ten Klaus emigroval, tak bych rozhodně neplakal."


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lubinko52 ( 29. ledna 2013 09:04 )

K. SCHWARZENBERG aj jeho zaslepení, neobjektívni priaznivci, práve nedôstojnou hystériou, nekonečným politizovaním dokazujú, ako nemôžu stráviť volebný debakel a prijať prehru u voličov... M. ZEMAN vyhral jednoznačne, rozdielom takmer pol milióna (!) voličských hlasov (vyše 476 tis.) v riadnych, demokratických voľbách. Väčšina zo zúčastnených voličov dobrovoľne rozhodla, koho si praje mať za prezidenta, treba to zobrať bez emócií, diabolizácie a nasadzovania psej hlavy jeho víťazovi... Treba tlmiť emócie, nevynášať kategorické, ultimatívne a nenávistné súdy na adresu M. ZEMANA ! Ten na Hrad už dávno patril !

ivoadler ( 28. ledna 2013 13:52 )

Pod rodovou zástavou Schwarzenberga se shromáždili všichni naši antikomunisté. Jeho prohra je důkazem, že antikomunismus už u nás nevládne tak, jak jsou jeho vyznavači zvyklí. Co mě ale šokuje, jak jsou všichni rozeřvaní - jen jejich volba je ta správná a vynucují na ostatních, aby sdíleli jejich názor. Je to vidět i v krajích - komunisti ve vedeních krajů být nesmí a my si vynutíme, aby odešli. Obojí je antikomunistická sprostota.

savaroman ( 28. ledna 2013 12:46 )

Všechny diskuze a petice jsou teď již zbytečné. Občané se rozhodli tak jak se rozhodli. Neřeším to a můj kandidát nepostoupil ani do kola druhého a byl rozhodně mladší než pan kníže i než pan Zeman a zatížený minulostí nebyl vůbec. Respektujte rozhodnutí občané a přestaňte se konečně v tom pitvat.Všichni se ohání demokracií tak ji respektujte.

pea.p ( 28. ledna 2013 12:37 )

co pozitivního je na ženě která je ženou jednoho a s druhým si pořídí děcko. to máte ale hodnoty

pea.p ( 28. ledna 2013 12:36 )

Ne každý podlehl kampani. Mě bylo jedno co za hnůj kydají a to oboustraně.

Zobrazit celou diskusi