Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Démon Kalousek po porážce knížete: "Se nepo**** po jedný prohře!"

27. ledna 2013
05:00

Co říká Miroslav Kalousek na výsledek prezidentských voleb? Okomentoval je pořádně peprnými výrazy. To kníže byl trochu více nad věcí a zasmál se nad tím, že aspoň nemusí Václav Klaus emigrovat.

Rveme se dál

Hlavní fanda knížete a jeden z důvodů, proč jej mnozí nevolili, ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09), se včera zubil na novináře a odpovídal s gustem. Jeho první reakce na výsledky volby? „O důvod víc se jít rvát dál. Se nepo**** po jedný prohře! To bych nemusel dělat politiku,“ reagoval peprně.

Proč prohrál

„Určitě ty démony náckovství, xenofobie a estébáckých provokací na tom sehrály svoji roli. Důležité je to náckovství a xenofobii co nejdřív vyvětrat. Já pevně doufám, že i Miloš Zeman, který vědomě ty démony do veřejného prostoru pro svůj úspěch vypustil, chápe, že musíme co nejdříve vyvětrat.“

Druhý Klaus

„Ti dva pánové (Zeman a Klaus, pozn. red.) se dohodli v roce 1998, ta dohoda je pevná, je pevně stvrzená všemi ekonomickými vazbami, které se kolem nich soustředily. V demokracii rozhoduje většina, většina si vybrala tyto vazby, já respektuji, že Miloš Zeman je demokraticky zvoleným prezidentem,“ dodal Kalousek.

Kníže nad věcí: Klasu aspoň nemusí emigrovat

Václav Klasu se nechal slyšet, že s vítězstvím Miloše Zemana zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí... "Nikdy bych nebyl věřil, že Václav Klaus jednou bude citovat Václava Havla. To mě opravdu příjemně překvapilo," řekl novinářům Schwarzenberg.

Ale našel pro to vysvětlení: "On (Klaus) je ovšem šťastný, že teď nemusí emigrovat," dodal kníže s tím, že je sám šťastný i za Klause, že teď nebude mít tuhle potřebu. Dosluhující prezident Klaus totiž poslal před 2. kolem voleb SMS, v níž se svěřil, že pokud vyhraje Schwarzenberg, emigraci zváží.

tondapraha ( 30. ledna 2013 16:51 )

Kalousek je nasra-ný,že nebude jezdit na hrad,obědvat a chlastat

rasela ( 28. ledna 2013 23:50 )

Svěrák je žid? To jsem nevěděla.

rasela ( 28. ledna 2013 23:49 )

Pro mne taky a ještě Rottrová.

rasela ( 28. ledna 2013 23:48 )

Ta samozvaná módní kritička Františka se ráčila vyjádřit a kultuře mastné brady, která ovládne hrad. Koukala jsem na Kalouska. Copak jeho brada, mně se teda zdá mnohem horší než kterákoli jiná.

rasela ( 28. ledna 2013 23:46 )

Kdo je Basiková?

Zobrazit celou diskusi