Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zeman vytáhl blonďatý trumf! Víme, o koho se jedná

Autor: Oldřich Tichý - 
6. listopadu 2012
05:00

Nové eso v prezidentské volbě vytáhl Miloš Zeman (68). Nechává se vidět s mladou blondýnkou. Nejde ale o románek – Kateřina Zemanová (18) se jen zapojila do otcovy kampaně!

Už značně omšelý politik v doprovodu krásné gymnazistky. V neděli večer si Zeman s dcerou vyšli do pražského Divadla Kolowrat. I tak se sbírají politické body...

„Moje dcera Kačenka se přihlásila do volebního týmu a vyžádala si přítomnost na každém jeho zasedání,“ potvrdil Zeman. Už dřív přiznal, že dcera i sháněla podpisy.

Ukázat v kampani rodinu je téměř povinností třeba v USA, kde jsou role manželek i dětí kandidátů detailně režírované týmem odborníků.

V Česku je to přece jen trochu jinak. „Se slečnou Zemanovou teď teprve dolaďujeme, jak se bude na kampani podílet. V rámci možností bude vedle otce občas k vidění na mítincích, ale ještě chodí do školy,“ řekla včera Blesku mluvčí Zemanovy kampaně Hana Burianová.

Zatímco dcera Kateřina chce otci pomoci, manželka Ivana (47) kampaň ignoruje. „Nemám důvod odpovídat vám na žádné otázky,“ odbyla nedávno Blesk, když se jí ptal na nové zaměstnání. „Moje žena se snaží držet trochu zpátky,“ řekl už dříve Zeman. Přiznal také, že ani neví, kde jeho manželka pracuje.

Podle odborníků nicméně nebude veřejná podpora rodiny tím, co nakonec rozhodne. „Miloš Zeman je tak výrazný, že stejně strhne veškerou pozornost sám na sebe,“ odhadl politolog Bohumil Doležal.

marie60 ( 6. listopadu 2012 18:10 )

Náhodou, Zeman má hezkou dceru.

gogo ( 6. listopadu 2012 17:45 )

Do Vašich "penzijních fondů" by mohl vložit peníze jen člověk mentálně postižený....

gogo ( 6. listopadu 2012 17:43 )

Nechce se mi ani věřit, že by takovou pitomost řekl...

gogo ( 6. listopadu 2012 17:42 )

Zcela souhlasím...

gogo ( 6. listopadu 2012 17:41 )

Ono je to stejně celé k ničemu. Trapná šaškárna pro chudáky aby měli pocit že o něčem rozhodují.... Když se dělilo Československo, když se část fabrik likvidovala a část předávala zahraničním žralokům za hubičku, tak to se lidí nikdo nezeptal ani náhodou ... A jednalo se o budoucnost tohoto státu... Ale volba hradního kašpara, to je panečku něco ! Škoda slov...

Zobrazit celou diskusi