Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Ministrova dcera jen namalovaná kroutí zadkem, zaútočil Prigožin. Šojgu mu leží v žaludku

Autor: mav, lig - 
16. června 2023
19:17

Na frontě se pomalu rozjíždí ukrajinská protiofenziva, pro ruské okupanty to znamená nápor z mnoha stran. K morálce Rusů nepřispívají ani třenice čelních představitelů. Oligarcha Jevgenij Prigožin se opět pustil do ministra obrany, respektive jeho dcery.

„Za první světové války, což je vlastně podobný příběh, jako máme dnes, pracovaly dcery cara u milosrdných sester. Možná nepracovaly moc, ale dělaly aspoň něco. A co dělá dcera dnešního ministra obrany? Nakrucuje p*delí, maluje si rty a dělá obědy s novináři,“ rozhorlil se zase jednou Prigožin. S ministrem Šojguem jsou ve při už dlouho, nyní oligarcha odmítá podřídit své žoldnéře Wagnerovce oficiálnímu armádnímu velení.

Ministra, jakož i šéfa generálního štábu Valerije Gerasimova, už častoval nejrůznějšími nadávkami a obviněními, i do zlaté mládeže politiků a oligarchů se ale občas pouští. Xenija Šojguová (32) není jeho cílem poprvé.

„Děti elity se patlají krémy a předvádějí se na internetu, zatímco děti obyčejných lidí se vracejí domů v zinkových rakvích, roztrhané na kusy,“ prohlásil podobně nedávno - a vypíchnul právě Šojguovou a jejího manžela Alexeje Stoljarova (33), že prý jsou „stereotypním příkladem“ takového privilegovaného potomstva elit.

Také vyhrožoval, že pro Stoljarova pošle své chlapy, ať ho přivedou na vojnu. „Šest týdnů ho budu cvičit. Pomůžu mu vypracovat se - tím, že ho pošlu do bojových operací. Předtím ho možná znásilní,“ dodal Prigožin svým typickým černým humorem.

Šojguová je podle médií sportovní funkcionářkou, v těchto dnech také přišly zprávy, že během Petrohradského ekonomického fóra podepsala kontrakty na stavbu dvou hotelů v Kronštadtu u Petrohradu, kde rovněž organizuje veletrh Mořský salón.

Muzeem historie námořnictva loni provedla samotného Vladimira Putina. Že by ji snad viděl Prigožin jako konkurentku? I on má v Petrohradu a okolí silné obchodní a developerské zájmy. 

Její muž Stoljarov se zatím prezentuje jako „sportovní blogger #1 v Rusku“, fitness blogger a cestovatel. Před pár dny například nahrál video, kde jako ohromné dobrodružství představoval svůj výlet k hranicím Ruska se Severní Koreou; předtím se třeba natáčel na túře v Africe. Jeho youtubeový kanál odebírá přes 4 miliony lidí.

Video  Putinovi zlí muži: Kdo velí armádě a kdo řídí invazi na Ukrajinu?  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa