Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ruské striptérky mají z mobilizace radost: Nejhorší kunčofti prý odjeli válčit na Ukrajinu

Autor: rix - 
28. prosince 2022
11:34

Válkou na Ukrajině ruské striptýzové kluby nejprve utrpěly. Kvůli částečné mobilizaci jim radikálně ubylo zákazníků. Jak se ale svěřila jedna ze striptérek z Moskvy, ve výsledku jde prý spíše o pozitivum. Podle ní do barů přestali chodit nepříjemní klienti, protože ti jsou teď na frontě. Zůstali podle ní zákazníci, kteří se umí k ženám chovat.

„Na pozadí mobilizace se návštěvnost striptýzových klubů v hlavním městě výrazně propadla,“ uvedl na twitteru uživatel ChrisO_wiki s odkazem na telegramový kanál Baza. Majitel jednoho z klubů podle něho zároveň řekl, že od konce září klesla návštěvnost asi o 60 %. Striptérkám takový výpadek ale nevadí.

„Tancujte pro nás, zítra odjíždíme bojovat,“ svěřila se jedna z moskevských striptérek s tím, co slýchala od vojáků, kteří se měli vypravit na frontu. A byli prý velmi nepříjemní. „Teď už je to naštěstí jinak,“ poukázala na to, že prý v její vlasti zůstala spíše slušná klientela. „Ti hrubiáni jsou teď ve válce,“ vysvětlila. 

Prestižní moskevský klub, kde tancuje, má sice kvůli odlivu zákazníků finanční potíže, ale prý se zbavil špatných zákazníků. Návštěvnost se navíc podle uživatele ChrisO_wiki opět postupně zlepšuje. Před novým rokem zákazníků skokově přibylo. 

Jak si ale podniky povedou dál, není jasné. Kvůli částečné mobilizaci i tak ubylo velké množství potenciálních zákazníků. A co víc, bohatí Rusové, kteří si mohli návštěvu baru dovolit častěji, před mobilizací prchli do zahraničí. 

07:45
Dnes

Ruský dronový útok v noci na dnešek těžce poškodil hotel v jihoukrajinském městě Mykolajivu, oznámil na sociální síti šéf správy stejnojmenné oblasti Vitalij Kim. Rekreační objekt začal hořet, zprávy o zraněných či obětech nyní nejsou.

07:00
Dnes

Společnost MTS, která je největším mobilním operátorem v Rusku, zahraničním investorům nabízí, že od nich koupí své akcie, ovšem se slevou kolem 69 procent. Oznámila tt v tiskové zprávě. Zahraniční akcionáři by tak měli šanci dostat se alespoň ke zlomku svých peněz, které mají v Rusku už asi dva roky blokovány kvůli západním sankcím.

21:30
27. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, kterou našemu online přenosu věnujete. Vše, co se týká ruské agrese na Ukrajině, budeme sledovat zase od nedělního rána.

Zobrazit celý online

Video  Boje v Bachmutu (video)  - Twitter
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa