Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Znásilňuj ukrajinské ženy, ale neříkej mi o tom: Identita manželky ruského vojáka odhalena!

Autor: jel - 
16. dubna 2022
12:57

Ukrajinci v posledních dnech získávají znovu kontrolu nad některými okupovanými městy. Uvnitř však nachází jenom strašlivou spoušť. Kromě jiného se také množí zprávy o brutálním sexuálním násilí. Tento týden ukrajinské tajné služby zveřejnily nahrávku, na níž žena ruského vojáka dovoluje svému manželovi, aby znásilňoval. Rádiu Svobodná Evropa se podařilo zjistit, kdo jsou lidé, které nahrávka zachytila.

Ukrajinská tajná služba v úterý na sociální síti Telegram zveřejnila záznam rozhovoru ruského vojáka s jeho partnerkou, ze kterého mrazí! „Znásilňuj ukrajinské ženy, ale neříkej mi o tom,“ říká se smíchem žena na nahrávce. „Můžu znásilňovat, ale nic ti neříkat, jo?“ ptá se také se smíchem voják. „Dovoluji ti to, ale používej ochranu,“ dodává partnerka.

Podle informací rozhlasové stanice Svobodná Evropa se jedná o Romana a Olgu Bykovské. Ti sice v telefonickém rozhovoru s redaktory rádia tvrdili, že oni na nahrávce zachyceni nejsou, nicméně jejich hlasy se shodují s hlasy na nahrávce. Olga si také zrušila profil na sociálních sítích. Na VKontaktě měla přitom donedávna mnoho veřejně dostupných fotografií se svým manželem.

Z jejího profilu bylo patrné, že s Romanem je minimálně od roku 2016 a mají čtyřletého syna. Podle informací Svobodné Evropy sloužil Bykovský u 108. výsadkové útočné brigády, která se účastnila anexe Krymu. Zda byl ale Roman u jednotky, už v té době není známo.

Právě na obsazený Krym se navíc tříčlenná rodina přestěhovala. V současné době zřejmě žijí v obci Feodosija. Olga novinářům sdělila, že její manžel je ve válce u Sevastopolu a v současné době byl zraněn a je v nemocnici. Pak položila telefon a další komunikaci odmítla. 

8:05
Dnes

„Rusové zasáhli od začátku války ukrajinské elektrárny už sto osmdesátkrát. Spálená země, to by Rusákovi šlo,“ tweetuje Dana Drábová, šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, ve svém pravidelném hlášení o radiační situaci na Ukrajině (zůstává normální).

 

7:22
Dnes

Podle ruského nezávislého média Mediazone bylo od začátku války na Ukrajině zabito přes 51 600 ruských vojáků. Server to zjistil společně s BBC Russia, podařilo se jim ověřit jména těchto zabitých. Ztráty budou ale podstatně vyšší.

7:01
Dnes

Dobré ráno, německý prezident Frank-Walter Steinmeier dnes zahájí dvoudenní návštěvu Česka, na Pražském hradě ho přijme prezident Petr Pavel. Hovořit by měli o energetice či situaci na Ukrajině. 

Zobrazit celý online

Video  Ukrajinu čeká mohutný útok. Fiala o válce: Je to tragédie! A Vystrčil v Kyjevě  - Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa