Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruští vojáci „obsadili“ ukrajinský Tinder: Rande s nepřítelem? Nikdy! říkají tamní ženy

Autor: pma - 
26. února 2022
11:11

Ve čtvrtek časně ráno napadla ruská armáda Ukrajinu. Jak si ale všimly mnohé Ukrajinky, ruští vojáci začali s podivnou formou „invaze“ již o pár dní dříve, když začali flirtovat a svádět tamní ženy na seznamovací aplikaci Tinder.

Dívky z druhého největšího ukrajinského města Charkov nedaleko Ruska mají trable. Při hledání ideálního protějšku na seznamovacích aplikacích opravdu nečekaly, že je skrze zprávy budou svádět ruští vojáci, jejich nepřátelé.

„Jeden svalnatec pózoval a snažil se vypadat sexy. Ležel v posteli a pózoval se svou pistolí. Další byl v bojové výstroji a další se jen předváděl ve své těsné vestě,“ popisuje pro britský deník The Sun znechucená Dasha Synelnikova (33).

Bylo děsivé vědět, že jsou tak blízko

Dasha sice žije v Kyjevě, ale kamarád jí poradil, ať si v seznamovací aplikaci Tinder nastaví polohu na město Charkov, jež se nachází jen pár desítek kilometrů od Ruska. Prý je v aplikaci nespočet ruských vojáků, kteří oznamují polohu v blízkosti Charkova.

„Žádný z nich mi nepřipadal atraktivní a nikdy by mě nenapadlo spát s nepřítelem. Automaticky jsem přejela prstem doleva, abych je odmítla, ale bylo jich tolik, že jsem byla zvědavá a začala jsem si vyměňovat zprávy,“ pokračuje ve vyprávění Ukrajinka.

„Bylo legrační, ale zároveň děsivé vědět, že jsou tak blízko,“ připustila Dasha. Ruští vojáci se navíc dívkám, s nimiž se chtěli seznámit, snažili zatajit, že jsou nepřátelé.

Bohužel za tebou nesmím

Ukrajinka se jednoho vojáka ve zprávě zeptala, jestli ji navštíví. Jeho odpověď Dashu překvapila. „Od anexe Krymu v roce 2014 nesmím do země,“ tvrdil mladík.

Když se Dasha zeptala přímo, zda je ruským vojákem, poslal jí legrační obrázek se slovy: „Jejda!“

Dívka deníku The Sun také řekla, že ke komunikaci s vojáky došlo ještě dříve, než ruské jednotky dostaly rozkaz vypnout své telefony.

Video  Vláda rozhodla o zastavení víz pro Rusy i pomoci Ukrajině. Fiala: Sankce chceme přísné.  - ČTK/Blesk
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa