Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tady žije Putinova tajná dcera (19): Bejvák v Petrohradě pronajímá za 225 tisíc!

Autor: Veronika Kynclová - 
11. dubna 2022
05:00

Jak chudá uklízečka k miliardám přišla? Tak by se mohl jmenovat příběh bývalé Putinovy milenky Světlany Krivonogichové (45), která se po románku s »Voloďou« stala spolumajitelkou jedné z největších ruských bank a žije jako v bavlnce…

A stejně tak i její dcera Luiza Rozová (19), kterou prý s Putinem tajně zplodila. Mladá dívka se aktuálně snaží pronajmout luxusní třípatrový byt v Petrohradě. Je plný designového nábytku a chlubí se pozlaceným interiérem.

Realitní kancelář Engel & Volkers uvádí, že bytový komplex obklopuje vodní příkop a z terasy je okouzlující výhled na řeku Něvu.

A kolik za extravagantní bydlení bývalá uklízečka s dcerou požadují? Měsíční nájem (včetně poplatků za energie) prý činí asi 225 tisíc korun!

22:57
24. 4. 2024

Vážení čtenáři, 

pro dnešek končíme zpravodajství z rusko-ukrajinského konfliktu. Aktuální informace v online reportáži vám přineseme opět zítra. 

22:27
24. 4. 2024

Drazí čtenáři, online zpravodajství k Ukrajině se odmlčí. Přejeme dobrou noc, na shledanou zítra.

22:25
24. 4. 2024

Ukrajinská vláda přijala rozhodnutí, podle něhož muži ve věku od 18 do 60 let budou moci získat cestovní pasy pouze na území Ukrajiny. Informovala o tom dnes agentura Reuters, podle níž Kyjev dále zpřísnil pravidla mobilizace. O den dříve ukrajinské ministerstvo zahraničí oznámilo pozastavení konzulárních služeb pro muže v branném věku, kteří pobývají v zahraničí, a to do 18. května.

Tou dobou podle ukrajinské diplomacie vstoupí v platnost nový zákon, jenž mění pravidla mobilizace vyhlášené na Ukrajině před více než dvěma lety v reakci na ruskou invazi. Jeho hlavním úkolem je podle médií podchytit všechny muže podléhající branné povinnosti a aktualizovat jejich údaje, což má úřadům zjednodušit povolávání do armády.

Norma předpokládá, že Ukrajinci žijící bez vojenských dokladů v zahraničí si nebudou moci zařídit nový pas či získat konzulární služby.

Zobrazit celý online

VIDEO: Rosgvardija - Putinova osobní armáda na špinavou práci

Video  Rosgvardija - Putinova osobní armáda na špinavou práci  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa