Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Putinova tajná dcera bydlí v luxusním bytě v Petrohradě? Prozradila ji objednávka jídla!

Autor: jel - 
30. března 2022
05:00

Devatenáctiletá dívka, která používá jméno Luiza Rozovová nebo Jelizaveta Krivonogichová, je údajně tajnou dcerou Vladimira Putina. O této skutečnosti se spekuluje už dlouhou dobu. Nyní se díky objednávce jídla podařilo zřejmě odhalit luxusní byt v Petrohradě, kde podle všeho mladá Jelizaveta se svou matkou Světlanou bydlí.

Vladimir Putin má údajně Jelizavetu s bývalou uklízečkou Světlanou Krivonogichovou (45), která prý kdysi byla milenkou ruského prezidenta. Z této ženy se stala milionářka, nyní je spolumajitelkou banky a patří k nejbohatším ženám v zemi. Podle serveru Mirror disponuje zřejmě jměním ve výši 74 milionů liber (více než 2 miliardy korun, pozn. red.). To, že by měl být otcem její dcery Putin Světlana nikdy nekomentovala. Nezávislé ruské médium, které přišlo s touto informací jako první, však bylo později vládou zablokováno.

Dříve se objevila informace, že Luiza a její matka žijí v Monaku v paláci za v přepočtu více než 86 milionů korun.

Nyní však vyšlo najevo, že zřejmě žijí v Rusku, a to přímo v Petrohradě v prostorném penthousu (byt v posledním patře domu, který se liší od ostatních tím, že je luxusnější, pozn. red.). Místo se nachází v na jedné z nejlukrativnějších adres ve městě v takzvaném „zlatém trojúhelníku“. Dům postavila německá firma Engel & Voelkers a v řadě luxusních apartmánů se nachází nábytek od Roberta Molona v „elegantním a lehkém stylu art deco“. Budova má vlastní welness centrum, bazén a služby.

K odhalení bydliště údajné Putinovi tajné dcery mělo dojít tak, že se hackeři nabourali do záznamů doručovací služby Yandex Food a zveřejnili je. Oleg Jemeljanov, napojený na uvězněného opozičního vůdce Alexeje Navalného, tyto záznamy analyzoval.

„Páni Světlana Krivonogichová má byt o celkové ploše 400 metrů čtverečních na nábřeží řeky Fontanky. Děkuji za tip Luize Vladimirovně (tím je myšlena Rozovová, pozn. red.), která si na tuhle adresu objednala jídlo,“ napsal Jemeljanov.

10:14
Dnes

Soud v Chabarovsku na ruském Dálném východě poslal novináře ruské verze časopisu Forbes Sergeje Mingazova do domácího vězení. V pátek byl zadržen kvůli podezření z šíření falešných zpráv o ruské armádě. Důvodem je podle novinářova právníka sdílení zpráv, podle kterých ruští vojáci vraždili v ukrajinském městě Buča civilisty. Rusové opakovaně tvrdí, že za masakr v Buči z roku 2022 nejsou odpovědní.

Mingazov byl po zatčení umístěn do vazební věznice v Chabarovsku. Při domovní prohlídce mu vyšetřovatelé zabavili počítač a telefon, stejně jako vybavení jeho manželky a dětí. Forbes uvedl, že se mu novináře nepodařilo kontaktovat.

9:25
Dnes

Za poslední den ztratil protivník 1124 lidí, 6 tanků, 14 obrněných vozidel, 24 dronů, 35 cisteren a jiných logistických vozidel a další, informuje generální štáb Ozbrojených sil Ukrajiny v ranním hlášení. Čísla nelze nezávisle ověřit.

08:25
Dnes

Ruská protivzdušná obrana v noci na dnešek sestřelila nad Krasnodarským krajem 66 ukrajinských dronů a další dva zničila nad anektovaným Krymem. Podle agentury Interfax to uvedlo ruské ministerstvo obrany.

Zobrazit celý online

Video  Další výbuchy a požár Černobylu! Skartoval Vrbětice Mynář? A Oscarová facka.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa