Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Voják odlétl z tanku a než se vzpamatoval, ujeli mu: Ruské nemehlo baví internet!

Autor: rix - 
19. března 2022
13:00

Sociálními sítěmi se šíří vtipné video údajně ruských okupantů. Skupinka Rusů se měla chystat odjet sedící na tanku, přičemž zapracovala odstředivá síla a jednoho z vojáků vymrštila do vzduchu. Ten dopadl tvrdě na zem a mezitím mu jeho kolegové ujeli. Zmatený voják pak musel rychle vybrat jiný prostředek pro svůj přesun. 

Stačila chvilka nepozornosti a úsměvný moment byl na světě. Video, které zhlédlo nespočet lidí, má údajně zachycovat ruského vojáka, kterého pěkně zradily fyzikální zákony. Jak dlouhý, tak široký se natáhl vedle tanku a i v těžkých časech spoustě lidem vykouzlil úsměv na tváři. 

On sám ze svého karambolu jistě nadšený nebyl. Nejenže si odnesl pár modřin, ale ještě mu jeho povedení kolegové ujeli a vojín tak musel po chvíli váhání nastoupit do obrněnce vedle něho. Lidé na sítích se královsky baví.

„Nemůžu se na to přestat dívat, ta muzika k tomu mě dostává do kolen,“ napsal jeden z komentujících. „A tohle je prý druhá nejsilnější armáda světa,“ smál se další z nich. „To je jak Pat a Mat,“ vzpomněl další z uživatelů slavnou českou dvojici. 

22:06
Dnes

Vážení čtenáři, pro dnešek s vámi loučíme. Pokračovat budeme zase zítra v brzkých ranních hodinách. Přejeme vám dobrou noc.

21:34
Dnes

Deset lidí dnes zahynulo a další dvě desítky utrpěly zranění při vzdušných úderech nebo ostřelováních ze strany Ruska i Ukrajiny. Napsala to agentura AFP. O civilních obětech během dne podle ní informovaly ukrajinské úřady, činitelé dosazení Moskvou na okupovaných územích i zástupce ruského regionu.

20:58
Dnes

Ruští navrátilci z bojů na Ukrajině mají v Rusku na svědomí životy nejméně 107 lidí. Zhruba další stovce způsobili újmu na zdraví, uvedl ruský investigativní portál Vjorstka. Vražd, napadení a dalších trestných činů vedoucích k úmrtí nebo zmrzačení lidí se podle jeho informací dopustilo 175 ruských vojáků, včetně 91 bývalých vězňů, které omilostnil ruský prezident Vladimir Putin.

V letech 2022 až 2023 zavraždili navrátilci z války 76 lidí. Dalším 18 lidem způsobili těžkou újmu na zdraví, která vedla k úmrtí. Při dopravních nehodách, které zavinili, zemřelo dalších 11 lidí. Ve dvou případech pak bývalí vojáci zmanipulovali nezletilé k užívání drog, což vedlo ke smrti dvou dětí, vypočítal investigativní portál. Nejvíce vražd mezi navrátilci mají na svědomí bývalí vězni, kteří usmrtili 44 lidí.

Zobrazit celý online

 

Video se připravuje ...
Další videa