Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Voják odlétl z tanku a než se vzpamatoval, ujeli mu: Ruské nemehlo baví internet!

Autor: rix - 
19. března 2022
13:00

Sociálními sítěmi se šíří vtipné video údajně ruských okupantů. Skupinka Rusů se měla chystat odjet sedící na tanku, přičemž zapracovala odstředivá síla a jednoho z vojáků vymrštila do vzduchu. Ten dopadl tvrdě na zem a mezitím mu jeho kolegové ujeli. Zmatený voják pak musel rychle vybrat jiný prostředek pro svůj přesun. 

Stačila chvilka nepozornosti a úsměvný moment byl na světě. Video, které zhlédlo nespočet lidí, má údajně zachycovat ruského vojáka, kterého pěkně zradily fyzikální zákony. Jak dlouhý, tak široký se natáhl vedle tanku a i v těžkých časech spoustě lidem vykouzlil úsměv na tváři. 

On sám ze svého karambolu jistě nadšený nebyl. Nejenže si odnesl pár modřin, ale ještě mu jeho povedení kolegové ujeli a vojín tak musel po chvíli váhání nastoupit do obrněnce vedle něho. Lidé na sítích se královsky baví.

„Nemůžu se na to přestat dívat, ta muzika k tomu mě dostává do kolen,“ napsal jeden z komentujících. „A tohle je prý druhá nejsilnější armáda světa,“ smál se další z nich. „To je jak Pat a Mat,“ vzpomněl další z uživatelů slavnou českou dvojici. 

23:06
23. 4. 2024

Děkujeme za pozornost, se kterou sledujete náš online přenos věnovaný konfliktu na Ukrajině a událostem s ním souvisejícím. Další čerstvé zprávy můžete očekávat opět zítra ráno. Do té doby přejeme dobrou noc.

21:52
23. 4. 2024

Počet zraněných při dnešním ruském útoku na Dnipro se zvýšil na osm, informoval gubernátor Dněpropetrovské oblasti Serhij Lysak.

21:17
23. 4. 2024
!

Ruské úřady dnes informovaly o zadržení náměstka ruského ministra obrany Timura Ivanova kvůli podezření z braní úplatků. Ivanov patří k důležitým úředníkům ministerstva, uvedl portál Meduza. Na starosti měl záležitosti spojené s výstavbou.

Ivanov zodpovídal například za projekt takzvané obnovy okupovaného ukrajinského Mariupolu, výstavbu hlavního chrámu ruských ozbrojených sil nebo kosmodromu Vostočnyj, píší média. Náměstkem ministra obrany Sergeje Šojgua byl od roku 2016.

Zobrazit celý online

 

Video se připravuje ...
Další videa