Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsné obvinění umírajícího ruského špiona Litviněnka: Putin prý zneužíval mladé chlapce!

Autor: rix - 
30. března 2022
16:37

Jednou z obětí ruského vládce Vladimira Putina má být bývalý ruský špion Alexandr Litviněnko. Toho měly zlikvidovat ruské tajné služby pomocí radioaktivního polonia. Agent na smrtelné posteli obvinil Putina z nechutných sexuálních deliktů. Ruský prezident měl podle něj v minulosti zneužívat ve svém moskevském bytě mladistvé chlapce! 

Nedlouho před svou smrtí obvinil Litviněnko Putina z toho, že je pedofil. Údajně mají podle něj existovat videa, na kterých ruský vládce zneužívá mladé chlapce. Samotný Putin měl pak ze strachu všechny záznamy zlikvidovat.

Tradovalo se i to, že ke zneužívání mělo dojít ve stejném bytě, kam si měl ruský prezident pozvat tři prostitutky a mít s nimi „trojku“. To se pak ukázalo jako nepravda, se sličnými ženami si tam užíval generál Jurij Skuratov.  

Údajné zneužívání mladých hochů ale ještě nikdo nevyvrátil. „Světová veřejnost je šokována,“ uvedl při zveřejnění lechtivých informací Litviněnko. Putin měl jednoho z chlapců líbat na břiše. „Nikdo nemůže pochopit, jak to mohl udělat nevinnému chlapci,“ pokračoval bývalý ruský špion. 

Jak uvedl deník Daily Star, Putinova úchylka ho měla stát pozici v zahraniční rozvědce KGB. „Místo toho byl poslán na nižší pozici v Leningradském ředitelství KGB,“ vysvětloval Litviněnko. „Krátce před jeho povýšením se dozvěděli, že Putin je pedofil,“ dodal.

Pokračoval tvrzením, že když se připravoval stát se prezidentem, pokusil se vypátrat a zničit jakékoli kompromitující materiály shromážděné proti němu, včetně videokazet, na kterých měl mít sex s nezletilými chlapci. Ruská vláda označila obvinění za západní propagandu. 

Bývalý ruský agent Alexandr Litviněnko zemřel 23. listopadu 2006 ve svém londýnském exilu na otravu radioaktivním poloniem 210. Ještě před smrtí obvinil ze své vraždy ruského prezidenta Vladimira Putina, také podle britského vyšetřování z roku 2016 Putin pravděpodobně schválil operaci tajných služeb s cílem zavraždit bývalého ruského agenta.

22:23
19. 4. 2024

Vážení čtenáři, se zpravodajstvím z války na Ukrajině dnes končíme. Přihlásíme se opět v sobotu ráno, dobrou noc.

21:51
19. 4. 2024

Ruské rakety v přístavu Pivdennyj v Oděse zasáhly dva terminály specializované na zemědělskou produkci, z nichž jeden patří známé singapurské firmě Delta Wilmar. Ta na Ukrajině podniká od roku 2004, od té doby zde investovala více než 300 milionů dolarů a vytvořila okolo tisícovky pracovních míst.

21:13
19. 4. 2024

Česko vydá na Ukrajinu Timura Treťjakova odsouzeného na 22 let vězení za nájemnou vraždu řidiče Sazky a za pokus o vraždu arménského podnikatele. Televizi Nova to potvrdil mluvčí ministerstva spravedlnosti Vladimír Řepka. Nova uvedla, že Treťjakov by se mohl na Ukrajině zapojit do bojů při obraně proti ruské agresi. Kdy muž z Česka odjede, záleží podle televize na tom, kdy pro něj Ukrajina pošle eskortu.

Treťjakov se podle pravomocného rozsudku vydal v listopadu 2007 vraždit na pražské Vinohrady. Dostal zakázku, aby tam zlikvidoval podnikatele, který jezdil v luxusním voze bentley. Shodou okolností tehdy na daném místě zastavil s jiným autem téže značky řidič ředitele společnosti Sazka. Treťjakov šoféra zastřelil. O dva týdny dříve navíc Treťjakov napadl na Václavském náměstí arménského podnikatele, kterého devětkrát bodl nožem. Napadenému cizinci zachránila život včasná operace.

Zobrazit celý online

Video  Putinovi zlí muži: Kdo velí armádě a kdo řídí invazi na Ukrajinu?  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa