Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ukrajinský voják se tvrdě pustil do Rusů: „Jste v p*deli, nakopeme vám zadek,“ smál se

Autor: rix - 
1. března 2022
05:00

Ukrajinský voják vydal ostré varování Rusku a vyzval jeho síly, aby se vzdaly a ustoupily, dokud „ještě mají tu šanci“. „Brzy vám začneme nakopávat p*del, využijte poslední šance na útěk,“ vyhrožoval odhodlaný voják se šibalským úsměvem na rtech.

„Jste v p*deli,“ oznamoval v klipu ukrajinský voják ruským okupantům. „Natočíme to v ruštině, aby to bylo jasné,“ upozornil ještě svého kolegu s velkým úsměvem na tváři. „Navyšujeme naše rezervy, máme letadla, máme tanky, prostě všechno. Váš zadek je taky náš,“ nebral si servítky. 

Odvážný ukrajinský vojín dále vyzýval Rusy, aby se vzdali. Poukazoval na to, že některé invazní jednotky už tak údajně učinily. „Proč se nevzdáte, dokud máte ještě šanci?“ ptal se. „Není to tak špatné, opravdu. Brzy vám začneme nakopávat zadek, proto využijte svou poslední šanci,“ smál se hrdý patriot. 

Jeho varování přišlo druhý den po invazi ruského prezidenta Vladimira Putina na Ukrajinu, která začala ve čtvrtek poté, co Putin prohlásil, že Rusko podniká „zvláštní vojenskou operaci“ k demilitarizaci a „denacifikaci“ země pod záminkou, že se Rusko brání.

Jak uvedl deník New York Post, od sobotního rána pokračovaly ruské síly v bojích na předměstí hlavního města Kyjeva. Dosud Rusko ovládlo několik vesnic a měst po celé zemi a také nechvalně proslulou černobylskou elektrárnu, avšak žádný z významných strategických bodů prozatím invazní jednotky neobsadily. 

Video  Drama v Charkově a civilní oběti! Mírová jednání v Bratislavě?  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa