Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další moderátorský konec Lindy Bartošové: Opouští projekt s Witowskou

Autor: DVL - 
29. listopadu 2023
15:21

Linda Bartošová přestane moderovat videopořad Spotlight, který je dostupný na Aktuálně.cz. Měla by odejít v závěru letošního roku. Důvody moderátorčina odchodu zatím nebyly sděleny, neví se také, kdo ji nahradí. Informoval o tom zpravodajský web Mediář.

Linda Bartošová odejde z postu moderátorky videopořadu Spotlight na Aktuálně.cz. Informoval o tom zpravodajský web Mediář.

Podle dostupných informací by Linda Bartošová měla odejít v závěru letošního roku. Bez udání důvodu to dnes oznámil mediální dům Economia, který videopořad od letošního února vydává.

Druhá moderátorka Světlana Witowská zůstane. Kdo nahradí Bartošovou, zatím není jasné.

„Linda přinášela důležitá témata ze společnosti i politiky, která jsou mnohdy na okraji mediálního zájmu, a v tom chceme dále pokračovat,“ řekl Pavel Švec, šéfdramaturg Spotlightu a šéfredaktor Aktuálně.cz.

Počet zhlédnutí každého videa se podle Economie počítá v desítkách tisíc. Jedná se o jeden z hlavních pořadů mediálního domu. Interně vyráběný Spotlight na stránkách Aktuálně.cz začátkem roku po osmi letech nahradil externí produkci DVTV, píše dále Mediář. 

Finalistka České Miss v roce 2012 a zástupkyně ČR na Miss World Bartošová vystudovala žurnalistiku na Fakultně sociálních věd Univerzity Karlovy. Poté pracovala osm let v České televizi. 

Video  2013: Reportér Blesku strávil den s Miss Lindou Bartošovou  - Jan Jedlička, Thomas Kruchina
Video se připravuje ...

9876543 ( 29. listopadu 2023 16:48 )

Bartošová , když odcházela z ČT tak taky neřekla důvod. Možná se cítí z neuznalá.

Zobrazit celou diskusi