Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pátý den na střeše Kliniky. Vyplatí se aktivistům bojovat za sociální centrum?

Video se připravuje ...
14. ledna 2019
14:50

Jakub Ort, člen Autonomního sociálního centra Klinika, bude hostem Epicentra Blesku. Proč se s městem tolik let přetahují aktivisté a squateři o budovu na pražském Žižkově? A jak dlouho hodlají setrvat na její střeše? Vysíláme od 15:00, moderuje Markéta Volfová.

laskava ( 15. ledna 2019 12:49 )

Když jsem viděla snímky z Kliniky jak žili tito "aktivisté", napadlo mne, kde Demoblok sehnal v Praze "demonstranty". Snoubila se tam duševní a fyzická špína.

pavel11 ( 15. ledna 2019 12:46 )

neskutečná špína,šlapky,fetáci,aktivisti kteří s podporou fetáku pirátu nemusí dodržovat zákony. V jiném městě by už dostali obuškem v klepetech a do vazby ale Praha kolébka tunelářu,zloděju,fetáku,udavaču,křiváku politické opozice si zákony dělá jak komu to vyhovuje.Jinde by srali mogul pospátku.

Petr drakouš ( 14. ledna 2019 16:39 )

Koukal jsem,jsou to mladí zdraví lidé tak si mohou založit společnost zajít do banky a vzít si úvěr za jít na ÚPZVM a požádat o koupit onu nemovitost. Předpokládám, že pracují tak na úvěr nebo hypotéku mají. Pak si mohou zažádat o EÚ dotace. Jak prosté-))

rockyshowman ( 14. ledna 2019 16:36 )

Doporučil bych jim se přestěhovat na jeden zámek, který obhospodařuje jeden unikátní nemanželský pár. Tam můžou žít ekologicky, tam se nebudou muset mýt, mohou se živit trávou,chodit na záchod 🚽 kde uznají za vhodné. Mohou se pářit, drogovat nebudou muset pracovat, však je někdo podpoří. A máme vystaráno.

jajas ( 14. ledna 2019 16:01 )

Jenom ať si tam vymrznou! Třeba jim to udělá dobře na hlavu......chtělo by to nějaký ten zápal plic....pak budou rádi v posteli.

Zobrazit celou diskusi