Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

EPICENTRUM: Jak těžké je někoho „uklidit“ do blázince? A jak Babiš škodí schizofrenikům

Břetislav Košťál, pacient se schizofrenií je hostem Epicentra
Břetislav Košťál, pacient se schizofrenií je hostem Epicentra  (Autor: Tonda Tran)
Autor: David Vaníček - 
22. listopadu 2018
14:45

Jak premiér školí lidem se schizofrenií? A je možné dostat "do blázince" i zdravého člověka? V pořadu Epicentrum odpovídala Markéta Šichtařová, autorka knihy Ukradený syn, a Břetislav Košťál, manažer projektu Studio 27, které pomáhá duševně nemocným. Záznam pořadu najdete v tomto článku již za okamžik.

hedvicka ( 24. listopadu 2018 08:11 )

Bacha na to, to je dost silné, autorko, nerouhejte se.

hedvicka ( 24. listopadu 2018 08:04 )

Je zcela samozřejmé, že politici, hlavně z demožump.y, nemohou skousnout, že pan AB je pro mnoho lidí velmi úspěšný, to co předváděli včera v PS,to byla opět hrůza, kdo to vydržel poslouchat celou dobu, tak musí být z toho na prášky, obzvláště ti mladší, např. Michálek a další jeho vrstevníci, no a ten mladičký blonďáček s brýlemi? Co ten ví o životě, prd a vořech! Ale nelze mu upřít snahu na sebe upozornit. Připadá mi neskutečné, někoho dehonestovat za dítě, které je nemocné, kdo z nás nemá dítě s nějakým problémem? Bohužel AB je moc vidět, tak si na něm ti slavní politici hlavně z demož...y, rádi smlsnou, doufám, že jim to národ u voleb spočítá, škoda, že nejsou nyní volby. Je ubohé, když již uvedení politici na něj žalují v eu žumpě v Bruselu, fakt tady všichni vidíme jejich úroveň, jim zřejmě vůbec nedochází, jak nám všem, lidem s normálními problémy, škodí,proč má o našich záležitostech má vědět celá eu? Ti slaboši demožump.y, přeci nesmí mít tady vůbec nějakou moc, ti nás zahubí jejich myšlením,když jsem včera po porážce demožump.y v PS slyšela fialového a jemu podobně neúspěšných,tak mám vždycky husí kůži, už nikdy je nenechejme vládnout. Po internetu opět koluje tabulka, která má název Sumarizace rozkrádání naší republiky a kdo za tím stojí /je to pouze za 22 let porevoluč. vládnutí/, jsou tam jednotlivé kauzy dle jednotl. polit. stran, mnohdy i slovně uvedeni i mnozí politici,je to normálně k pláči, mnohým nemocným dětem není dopřána léčba, kterou by potřebovali, nedostávají rehabilitaci, že je drahá, chápe to někdo? A představte si, v té tabulce rozkrádaček za 22 let od revoluce je vyčíslena celková rozkradená částka ve výši 5,5 bilionů kč, hlavně zásluhou ODS a ČSSD.Co vy na to? Nedávno byl pěkný článek na internetu, napsal ho pán z kdu čsl, mluvil mi z duše, byl v tom duchu, že úspěch se v Česku neodpouští, pardáně tam rozkryl nenávist dežump.y k AB a vůbec o politice u nás.

Renatka123501 ( 22. listopadu 2018 16:12 )

Myslím, že už nevědí, jak na Babiše, tak budou stále útočit, víc škody nadělali "slavní novináři", pan Babiš pouze přiznal, že je jeho syn nemocný a čím trpí, proč by měl škodit, baví se o svém synovi, proč ho lidi nenechají na pokoji, nechápu, myslím, že dobře udělala jeho bývalá žena se synem a podali TO, neboť za vším stojí novináři, ne pan Babiš, komu proboha vadí. Je vidět, že nevyšel 17. listopad, tak se útočí dál, nejlepší předseda vlády od r. 1989, a to zřejmě vadí, že šlape po podvodnících a pod. Asi jsou lepší zloději, co rozkradli republiku a pomohli ještě mnoha lumpům, tzv. miliardářům, pak je amnestují a nikomu nevadí, že je republika rozkradená, nechápu mentalitu některých lidí

flora ( 22. listopadu 2018 16:04 )

Panebože A kromě toho,že škodí schizofrenikům, nepostává ještě na rohu a neokrádá staré babičky? Co vím, tak před týdnem ještě většina lidí ani nezušila, že má syna schizofrenika. A nyní , když se 17.11. nevyvedl převrat, tak se vyrojili "odborníci a vědmy", kteří vědí že už jim dokonce škodí Skočte si do zdi, odborníci.

56Beruska ( 22. listopadu 2018 15:07 )

Škodná Babiš povolení k odstřelu

Zobrazit celou diskusi