Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čínští obři obsadili Prahu i Kolín. Češi zuří i nadšeně jásají

Autor: shp - 
15. ledna 2017
18:20

Obří Číňan pochoduje zasněženou Prahou i Kolínem a města pomáhá zdobit vánoční výzdobou. Místní obyvatelé jsou nadšení a gigantovi mávají. A stejně tak jsou z nové reklamy nadšení i někteří Češi. Jiné zase pořádně naštvala.

Reklamu na čínské mobily natočilo české studio Zoom Films Prague pro společnost OPPO. Vidět je v ní osamělý čínský obr, který pomáhá malým Čechům s vánoční výzdobou. Je mu však smutno po jeho životní lásce.

Malincí Češi a jejich král se však nad ním slitují a s pomocí obřího mobilu kontaktují čínskou krásku v její domovině a ukážou jí, že na ni v Česku čeká životní láska. Obryně pak svého odloučeného milého překvapí návštěvou a příběh má happy end.

Někteří Češi jsou z reklamy nadšení. „Nádherná práce,“ napsala Andrea na Facebooku. „Hezká reklama,“ přitakala Lenka. Jenže ostatní uživatelé sociálních sítí s nimi nesouhlasí. Podle nich je zobrazení velkých Číňanů a malých Čechů urážlivé.

Komunistická Čína mi může políbit moji chlupatou pr**l,“ napsal jeden s uživatelů. A není sám, kdo je reklamou pobouřen. „Číňané se tu nějak rozmáhají,“ napsal další. Co si o reklamě myslíte vy? Napište nám svůj názor do diskuze.

nemamradods ( 16. ledna 2017 10:47 )

Jó,byt to americký zmetek,to by se odpůrci Číny mohli posrat radostí,jaká je to krásná reklama.Tihle amerikořiťolezci jsou daleko horší komunistů.

salto ( 16. ledna 2017 09:36 )

Vzali to za správný konec - máme krásná města

Yarda ( 16. ledna 2017 08:31 )

Tak se chvíli pozoruje a pobouření se jaxi nedostavuje. Docela mne pobouřila reklama u zprávy, jak v Německu terorista vjel kamionem do vánočního trhu a robot (doufám, že to byl robot, člověk snad nemůže být tak vymatlaný) k té zprávě připlácnul reklamu na vánoční kamion z kolaloky. Nebo si vybavuji, jak u zprávy o nějaké letecké katastrofě byla reklama na levné letenky. Tak tohle mne $ere.

europa ( 16. ledna 2017 05:30 )

Se z toho nepokakej, hlupáčku

europa ( 16. ledna 2017 05:28 )

Tak tahle reklama je kouzelná. Oba protagonisté velmi krásní lidé. Jedna z mála reklam, na které se dá koukat. Mmch, furt lepší Čínani, než muslimáci.

Zobrazit celou diskusi