Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vteřinu po vteřině: Jak vypadala nehoda Josefa Tošovského?

Autor: val, simao, kol - 
28. dubna 2016
10:13

Expremiér úřednické vlády z konce 90. let Josef Tošovský jako zázrakem přežil minulý týden děsivou autonehodu. Nedaleko Washingtonu se svým ferrari naboural do několika dalších aut. Podívejte se, jak k nehodě došlo.

Podle dostupných informací se Tošovský se svým Ferrari 599 vřítil na horizont a spatřil kolonu stojících aut. Ty zřejmě zablokoval průjezd nákladního vozu. Expremiér nestihl dobrzdit a strhl volant do protisměru.

Tošovský pravděpodobně nestihl dobrzdit před stojící kolonou, a tak strhl volant do protisměru. Tošovský pravděpodobně nestihl dobrzdit před stojící kolonou, a tak strhl volant do protisměru. | Blesk

V opačném pruhu se však střetl s protijedoucí hondou, od které se podle všeho odrazil zpátky do pravého pruhu, kde narazil napřed do BMW a pak do náklaďáku.

První náraz odmrštil vůz zpátky do pravého pruhu, tam narazil do dalších dvou aut. První náraz odmrštil vůz zpátky do pravého pruhu, tam narazil do dalších dvou aut. | Blesk

„Mezi mnou a ferrari bylo ještě jedno auto, najednou jsem slyšel kvílet pneumatiky, ferrari vylétlo do protisměru, trefilo hondu a pak odlétlo zpátky do svého pruhu, kde se namáčklo do boku náklaďáku,“ popsal nehodu údajný očitý svědek v internetové diskusi.

„Silnice v téhle části je jednoproudá, úzká, nepřehledná a hlavně neustále vytížená. Hustý provoz, potažmo zácpy jsou na ní v podstatě pořád. Řítit se tu ve ferrari? To je šílenost,“ napsal další z nich.

Stegosaurus ( 17. března 2017 22:07 )

Brzy Zapomněl na to, že Před ním a za ním nejede policie s houkačkou a vteřinu po vteřině a narazil do čeného auta značky Voldswagen Pasat a Ferarri je na šrot a na odpis

agfor ( 28. dubna 2016 17:33 )

Brzy zapomněl na to, že před ním a za ním nejedou šašci s majáčky.

y1xcvbnm ( 28. dubna 2016 15:09 )

nevím proč to tak rozebírají, no, nedával pozor a stalo.

mazliva.samicka ( 28. dubna 2016 12:44 )

Tak ještě barvu jeho stolice a kolikrát se za den byl..vych...t..

dzery ( 28. dubna 2016 11:15 )

Protože pochází ze stejného gengu a ti jsou stále u moci.

Zobrazit celou diskusi