Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá matka praštila s 2,5letou dcerou o obrubník: Do hospody mě tahá přítel, tvrdí

Autor: uá, rc - 
31. května 2015
18:02

Matku roku by rozhodně nevyhrála Lucie R. (32) z Chomutova. Malou dcerku Lucinku (2,5) zatáhla do hospody, kde se opila. Když se v deset hodin večer vracela domů, shodila dcerku ze schodů a pak s ní ještě praštila o obrubník.

Svědkem otřesného chování opilé matky (32) k dceři (2,5) byl muž (37) z Chomutova. Žena holčičku srazila ze schodů a pak s ní praštila o zem. Svědek, který vše ohlásil policii, si dvojice všiml kolem 22. hodiny, když vycházela z restaurace Morava.

Viděl, jak matka do dívenky strčila, až spadla ze schodů. Pak šla dál, jako by se nic nestalo. Děvčátko matku doběhlo, tu ale jeho přítomnost zřejmě obtěžovala. Vzala ho do náruče a hodila na obrubník. V tu chvíli muž zakročil.

Žena, která už má na svědomí několik přestupků, strážníkům tvrdila, že se zas moc nestalo. „Na tom, že je s malou dcerou v hospodě, prý nevidí nic špatného, protože tam obě přišly už ve čtyři hodiny odpoledne,“ popsal Vladimír Valenta z městské policie.

Malá Lucinka poté, co ji matka shodila ze schodů a pak s ní mrštila o obrubník, skončila v nemocnici. Podle sousedů je matka opilá často. „Já moc nepiju. To můj přítel, to on mě pořád tahá do hospody. Neměla jsem ho poslouchat,“ bránila se v Aha! Lucie a sváděla tak vinu na Lucinčina otce.

K hospitalizované dceři ji lékaři nepustili. „Nic jsem jí neudělala. Není pravda, že bych s ní bouchla o zem. Má bouli na hlavě, ale to měla už předtím, spadla z postýlky,“ tvrdila Lucie.

Případ je nyní v řešení policie a sociálky. Strážníci už však o krkavčí matce vědí své. V minulosti ji už vyšetřovali za nejrůznější přestupky, a to dokonce i za bití malé Lucinky. Teď to vypadá, že dcerku už hned tak neuvidí.

„Řekli mi, že z nemocnice ji někam přemístí. Ale jen dočasně, nakonec ji určitě dostanu zpět,“ věří přitom ne příliš zodpovědná matka. Nakonec si ale Lucie uvědomila, co pitím způsobila, a ve spoře vybaveném bytě si sypala popel na hlavu. „Je mi to strašně líto. Už nebudu pít, to vám přísahám,“ slibovala nedělnímu Aha!.

proti ( 3. června 2015 15:31 )

 Hlavně jak říkala, že pit už nebude a pak si jde odpoledne do hospody a dává si pěkně pivo, cigáro. .. Lharka, snad už ji chudáka dite nevrátí! !!!

janej. ( 1. června 2015 10:04 )

Jak je možné, že pokud už byla stíhána socialkou za bití dítě ji to děcko nechali ... To mi hlava nebere. Jakým pravém může jedna chorobná ženská ubližovat fizycky a vlastně i psychicky malinkou holčičku ? Je mi z toho do pláče Snad se maličká už nikdy neuvidí a tou mr**u která ji zničila celé dectvi .. Ale zajímalo by me, co ta malička od 16h. od 22h. jedla A tomu pánovi který si toho všimnul a reagoval na to , skladám poklonu a díky za malou , kterou zachránil .. A ty hospodský larvy co To ignorovali, ze v hospodě je malinké děcko s matkou která jen chlasta by vyrazit a minimálně pokutovat !!!!!! Hajzl s hajzlama .

ellenic ( 1. června 2015 07:30 )

Dávno už neplatí, že je lepší špatná matka , než žádná matka. Tahle vypadá, že je jí hospoda přednější, než zdravé dítě. Přísahat, že do pít už nebude může, ale to je stejně k ničemu. Ten jejich byt také hrůza, je vidět, že peněz u nich není dostatek. Ona na mateřské, otázkou je, zda ten její "úžasný" přítel pracuje. Můj manžel v době, kdy jsem byla na MD si našel ještě brigádu, aby jsme měli jako rodina dostatek financí. Ale tahle sorta, těm je to jedno, mateřská, dávky a hospoda .

bernadette ( 1. června 2015 01:13 )

Dítě by jí neměli už nikdy vracet, i v děcáku by mu bylo líp, než u téhle zrůdy.

pgga. ( 1. června 2015 00:32 )

Get out ! Bavi te to klonovat? chudinko ..

Zobrazit celou diskusi