Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šlapky volí Hillary: Kdo jí dá hlas, dostane půl hodiny navíc

Autor: ljš - 
20. dubna 2015
16:30

Kandidáti na amerického prezidenta se snaží na svou stranu získat, koho můžou, je ale otázka, jestli z téhle skupinky svých obdivovatelek má Hillary Clinton radost. Do Bílého domu ji chce totiž protlačit skupina nevadských sexuálních pracovnic.

Skupina, která si říká Šlapky za Hillary, sdružuje zaměstnankyně známého nevadského nevěstince Moonlite Bunny Ranch, který patří pornomagnátovi Dennisu Hofovi.

Nutno říct, že tyhle „lehké“ holky to s podporou Hillary myslí rozhodně vážně. Nejenže pro ni nafotily sérii plakátů, ale dokonce natočily video, kde vysvětlují, proč je bývalá první dáma jejich jasná volba.

„Hillary Clinton byla jako součást administrativy svého manžela u zrodu zdravotní reformy v 90. letech, tedy dlouho před tím, než ji prezident Obama vůbec mohl uzákonit svým podpisem,“ říkají mimo jiné. Dále oceňují třeba její zkušenosti v zahraniční politice nebo snahu reformovat daňový systém.

Hofovy prostitutky ale jdou ve své kampani ještě dál. Některé z nich například nabízejí všem voličům Hillary půlhodinu zdarma a další výhody. „Jsou opravdu zapálené. Každá se snaží přijít s něčím novým,“ řekl Hof americkým novinářům.

stejne ( 20. dubna 2015 17:15 )

Hillary Diane Rodham Clinton  

politikus ( 20. dubna 2015 17:10 )

Hillary Clinton Rodhemová: moc vám děkuji kolegyně.

Zobrazit celou diskusi