Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matky, myslete na své děti! Děsivý ultrazvuk ukazuje, jak dítě kuřačky trpí v děloze

Autor: shp - 
23. března 2015
18:21

Že kouření v těhotenství negativně ovlivňuje nenarozené dítě, je několika lékařskými výzkumy prokázaný fakt. Nyní však doktorka Nadja Reissland Durhamské Univerzity názorně ukázala na čtyřrozměrných ultrazvukových snímcích jak moc.

Člověk v tomto případě nemusí být doktor, aby poznal, že tady není všechno v pořádku. Horní ultrazvuky ukazují nenarozené dítě kuřačky.

Je neklidné, necítí se v pořádku a jeho zdraví také v pořádku není. Ruce navíc zdvihá před obličej, jako by se chtělo něčemu bránit.

Druhá řada snímků pochází z dělohy matky, která nekouří. Nenarozené miminko je poklidné a nevypadá, že by ho něco trápilo. Horní i dolní snímky byly pořízeny v 32. týdnu těhotenství.

Tyto snímky mohou pomoci kouřícím matkám přestat se svým zlozvykem,“ říká Nadja Reissland. Při pohledu na ně nezbývá než jen souhlasit.

jir.ass ( 25. března 2015 00:07 )

kurnik, to druhé kuřačky

jir.ass ( 25. března 2015 00:06 )

A co za rok znovu uveřejnit a prohodit kuřačku za nekuřačku a k tomu napsat: Dítě nekuřačky je velmi aktivní a plné energie, neustále se ošívá. Ale dítě nekuřačky se v děloze jen otráveně válí, jelikož je intoxikováno. Ovce vám to zase sežerou. Takové hovadiny.

jir.ass ( 24. března 2015 13:27 )

proserpina ( 24. března 2015 09:54 )

BTW. Ak sa tu niekto bude zaháňať tým, že fajčiari sa budú vždy hájiť, rovno poviem, že ja nefajčím, cigarety som skúšala, avšak nikdy som fajčiarom nebola. Iba by som rada, aby mali čitatelia názory inteligentnejšie ako deti školského veku.

proserpina ( 24. března 2015 09:49 )

Hodne obmedzený prístup už z niekoľkých dôvodov. Za 1. Je obmedzené hlásať nejaké tvrdenie na základe jedného "dôkazu", navyše pani doktorka sa ani neuráčila vylúčiť iné možné príčiny, prečo dieťa je nekľudné (ako napríklad nezdravá strava, nadmerné namáhanie sa a pod.) 2. Za druhé komentáre ctených čitateľov, ktoré sú hlboké ako nafukovací bazén. Na rakovinu pľúc môže umrieť aj človek, ktorý nefajčil, naopak nikdy rakovinu nemusí dostať niekto, kto celý život fajčil 30 cigariet denne. Rakovina je z veľkej časti dedičná, presnejšie možnosť rakovinu získať, čiže ak niekto má na to predpoklad, získa rakovinu bez ohľadu kde sa bude nachádzať. Ďalšia vec, fajčenie je závislosť, ale tak isto je závislosť na káve, ktorú mnoho ľudí pije každý deň i keď to nie je potrebné. Káva zvýši krvný tlak a tep človeka, čiže môže spôsobiť infarkt. Takže podľa inteligenta "mojenocnimura" nech pochcípajú kávičkári na infarkt, však si to zaslúžia. Po 3. Komentáre proti fajčeniu tu môžu písať len tí, ktorí NIKDY nepijú alkohol, vzhľadom na to, že je škodlivý a návykový, ako cigarety. Avšak na alkohol nebude nikto nadávať, lebo jeho účinky má väčšina ľudí rada.

Zobrazit celou diskusi