Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obzvláště nechutný snímek: Nenarozené dvojče rostlo v ženě 45 let!

Autor: red - 
18. srpna 2015
21:30

Britka Jenny Kavanagh (45) se chystala podstoupit rutinní zákrok, ale doktoři jí ve vaječníku zjistili deseticentimetrový nález. Chirurgové jí potom z břicha vyndali její částečně vyvinuté nenarozené dvojče, které mělo dokonce oko, zub a vlasy!

Jenny Kavanagh se chystala nechat si zavést nitroděložní tělísko, ale doktor trval na tom, že ji předtím vyšetří ultrazvukem. Při vyšetření jí v pravém vaječníku zjistil asi deseticentimetrový nález a ihned ji poslal na operaci, protože se obával, že vaječník by mohl každou chvíli prasknout.

Operace proběhla na výbornou, ale pacientku čekal po probuzení opravdový šok. Chirurgové totiž z jejího těla vyndali její nenarozené dvojče! Doktoři pak pacientce na její žádost ukázali hrozivé snímky. Její vyoperované dvojče mělo vyvinutý obličej, jedno oko, zub a dlouhé černé vlasy, jaké má i Jenny.

„Bylo mi úzko, když jsem to poprvé viděla. Kvůli velikosti a váze to připomínalo dítě. Snažím se kvůli tomu nebýt smutná. Připomínám si, že to nemělo srdce ani mozek,“ popsala Jenny své pocity pro The Sun. „Jsem šťastná, že to našli a vyndali předtím, než mě to zabilo,“ dodala.

Dvojnásobná matka předtím žádné větší obtíže nepozorovala. Prý se vždy bála doktorů a ke gynekologovi nikdy nechodila, ale přesto neměla problém s ani jedním ze svých těhotenství. K ženskému lékaři se vydala až v pokročilém věku, protože začala mít silnou menstruaci a myslela, že je to kvůli starému nitroděložnímu tělísku, které si chtěla nechat vyměnit.

Snímky, které naleznete v galerii, rozhodně nejsou pro slabé povahy a děti!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi