Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zděšená matka: Zloděj mi ukradl auto i s dítětem! Prosila ho, ať je pustí

Autor: uá - 
18. března 2015
20:32

Octavii i s malým školákem (7) ukradl ráno ve Rtyni nad Bílinou místní muž (37). Chlapcova matka ho nechala otevřené, s klíčky v zapalování. Nakonec přišla jen o auto, syna zachránila.

„Byla jsem v prodejně, jezdím tam každý den koupit synovi něco ke svačině. Ten muž stál přede mnou,“ popsala Blesku Petra H.

Muž si prý koupil sirky a šel před obchod kouřit. „Kupovala jsem pečivo a jedním okem jsem přitom přes výlohu sledovala syna v autě. Ten člověk se na mě podíval, pak najednou zahodil cigaretu a naskočil do auta,“ dodala.

Žena okamžitě vyběhla z prodejny ven a zadními dveřmi do ujíždějící škodovky naskočila. „Vlastně jsem tam ležela, nohy jsem měla ven,“ řekla. „Jel špatně, bral to s námi přes svodidla. Prosila jsem ho, ať nás pustí. Naštěstí to udělal. Byl pod vlivem alkoholu, možná drog,“ popsala hrůzné chvíle.

Třásla se přitom po celém těle. Zloděj Petru H. i s chlapcem vysadil po zhruba 400 metrech. Sám pak dojel jen do 3 km vzdálených Žalan, kde nezvládl zatáčku a auto obrátil na střechu. „Těžce zraněného ho odvezl vrtulník do ústecké nemocnice,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

nojasne ( 19. března 2015 09:18 )

No ale co z toho kluka vyroste, dyž vypad z tahle vylízaný díry ?

nojasne ( 19. března 2015 09:17 )

No von když někdo najde auto a v něm zraněného řidiče, tak se hned nepozná, že auto je kradené a řidič je kryppel, takže normální lidi obvykle volají záchranku.

nojasne ( 19. března 2015 09:15 )

Samozřejmě, že ji to mělo napadnout, ostatně i předpisy nařizují řidiči zabezpečit vozidlo proti zneužití.

renda01 ( 19. března 2015 08:30 )

No a toho magora neměli vůbec zachraňovat. Jsem moc zvědavá na ten ksicht, až ho novináři vyčmuchají.

renda01 ( 19. března 2015 08:29 )

Tak možná klíčky v zapalování nechala kvůli klimatizaci, nebo topení. Pokud od něho stála jen pár metrů, tak ji nemuselo napadnout, že se tam zrovna někde bude pohybovat takový magor.

Zobrazit celou diskusi