Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čech unesený v Libyi: Vrátí se k ženě a třem dětem?

Autor: čad, zrk - 
11. března 2015
05:15

Jako blesk z čistého nebe zasáhla obyvatele Velkého Meziříčí zpráva, že uneseným Čechem v Libyi je zřejmě jejich spoluobčan. Zděšení opanovalo i ulici, kde žije rodina uneseného Pavla H.

„To snad není možné,“ zoufala si se slzami v očích Dana Cejnková, když se od Blesku dozvěděla o osudu svého souseda. „Viděla jsem ho tu asi před čtrnácti dny, to byl doma. Proboha, ať ho zachrání. Má tu tři děti,“ bědovala žena.

Rodinný dům, ve kterém nyní žije manželka se dvěma syny (12 a 22), stojí jen pár desítek metrů od bývalé hotelové školy, kde Pavel v roce 1984 maturoval. „Maturovat musel v oboru společné stravování, ale z učitelů, kteří ho tehdy mohli učit, už tu nikdo není,“ uvedla ředitelka školy.

„Mají ještě třiadvacetiletou dceru, ale ta je teď někde v zahraničí,“ upřesňoval další ze sousedů. Ten tvrdí, že Pavel je slušný soused. „Pozdravíme se, ale já myslel, že v zahraničí jezdí jako šofér autem. Že byl už šéfem logistiky na tom ropném vrtu, to jsem netušil,“ dodává. Z domu prý už několik dnů nikoho neviděl vycházet. Nikdo nezvedá ani telefon, na který se Blesk pokoušel dovolat. „Tady nejsou, nikdo do domu nepřišel ani z něho nevyšel,“ potvrzují také dělníci ze stavby odnaproti.

Po Pavlově manželce pátral Blesk také v centru města, kde má v jedné z prodejen prodávat. „Není tu a nikdo neřekne, kde je,“ reagovala jedna z kolegyň.

Video Zprávy: Islamisté unesli Čecha! A Krainová s hollywoodskou hvězdou! - Blesk TV
Video se připravuje ...

milosuvadvokat ( 11. března 2015 13:41 )

Díky, naše příspěvky nesmí chybět

honza.mlha ( 11. března 2015 13:40 )

Hotovo, tak si počkáme na hbitost.

honza.mlha ( 11. března 2015 13:37 )

jdu je napomenout, mají na to rubriku TECHNICKÁ

honza.mlha ( 11. března 2015 13:37 )

Mně taky, to je zase chyba blesku, článek mají 2x

milosuvadvokat ( 11. března 2015 13:33 )

U článku Pavla táhly peníze, mám po kliku Krejčíře

Zobrazit celou diskusi