Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mami, omlouvám se, vzkázal džihádista John po prozrazení své identity!

Autor: haj - 
8. března 2015
17:49

Džihádista John se omluvil! Nikoliv za barbarské popravy rukojmích, ale za ostudu, kterou způsobil své rodině poté, co byla prozrazena jeho identita. Rodina Emwaziho se totiž od doby prozrazení jeho totožnosti musí skrývat.

Mohammed Emwazi (26) se podle listu The Sunday Times omluvil za problémy a potíže, které způsobilo prozrazení jeho identity. Omluvu poslal prostřednictvím třetí strany. Vůbec ovšem neprojevil žádnou lítost ohledně hrůzných vražd, které spáchal.

Prozrazení Mohammeda jeho rodinu dost zasáhlo, jelikož všichni museli z bezpečnostních důvodů opustit svůj dům ve Westminsteru. Maminka džihádisty Ghaneya a Mohammedovi čtyři sourozenci nyní bydlí pod policejní ochranou v londýnském hotelu.

Otec Jasem (51) s nejstarší dcerou Asmou (25) žijí v Kuvajtu. Místní autority Jasemovi důrazně doporučily, aby se od synových činů distancoval nebo odešel ze země. Nelíbí se jim totiž jeho nejednoznačné chování.

Jasem se sice syna již před nedávnem zřekl, a minulý týden ho dokonce před bývalými kolegy označil za šmejda a prohlásil, že doufá v jeho smrt. Jenže několik dní poté muž tvrdil, že neexistuje žádný důkaz, zda je masovým vrahem z Islámského státu skutečně jeho syn Mohammed.

karllos.dc ( 9. března 2015 07:29 )

Co to mele za srač.. "Mami, omlouvám se" to si dělá pr*del??

tgbg ( 9. března 2015 07:29 )

Islámští šílenci jsou všemožně podporovaní Ruskem. Rusko toho využívá k odvedení pozornosti světa od vlastního imperializmu a fašizmu.

bandour ( 9. března 2015 07:06 )

velmi dobrý názor, nechápu, když je hned nezastřelí, proč je alespoň nevyhostí, nebo příbuzní obětí je nechají žít v pohodě?

dr.x.crement ( 9. března 2015 05:02 )

Doc.Konvička na Hrad! IVCRN.CZ - tam je vše. V EU chybí trest smrti pro tyto případy! Bohužel. ***************************************************************************************** **** Kuvajt spasily USA před íráckou agresí. Pro tyto lidi platí přísloví " Čiň čertu dobře,peklem se ti odvděčí".

prvosienka ( 9. března 2015 00:59 )

ty si fakt pometený 

Zobrazit celou diskusi