Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

ISIS ukázal dalších 17 rukojmích: Upálíme je v kleci jako pilota

Autor: haj - 
14. února 2015
10:14

Islámský stát zveřejnil další hrůzné video! Tentokrát v něm teroristé umisťují vězně do klecí a vyhrožují, že je zaživa upálí stejně jako předtím jordánského pilota.

Na téměř čtyřminutovém videu je zachyceno 17 kurdských bojovníků, které nejprve vojáci naženou do bílých dodávek s vlajkami Islámského státu. Poté jsou s pouty na rukou zajatci zavřeni do klecí, které jsou vyrovnané v dlouhé řadě. Kurdové jsou odění do oranžových kombinéz podobných uniformám amerických vězňů.

Hrůzná přehlídka vězňů se odehrála v Kirkuku na severozápadě Iráku. Mohlo by se jednat o pomstu za nedávné zprávy, kdy kurdské jednotky táhnou ulicemi těla bojovníků Islámského státu.

Teroristé na sociálních sítích oznámili, že vězně čeká stejný tragický osud jako jejich dřívější oběť, poručíka Muatha al-Kaseasbeha, který byl upálen zaživa. Jeho smrt radikálové také natočili a film dlouhý 22 minut ještě důkladně upravili.

Jordánský pilot byl pravděpodobně zabit již před měsícem. Poté co bylo video s jeho upálením zveřejněno, představitelé Jordánska nechali popravit dva irácké vojáky z ISIS.

Video Hrozivé video dalších zajatců v klecích - INT
Video se připravuje ...

 

gabreta ( 15. února 2015 03:24 )

No teď ses předved. Jednak popravili dva Rusy a to dokonce malej spratek a druhá věc je, že se tam dlouhou dobu angažujou rozesírači ze zemí NATO a proto taky nejvíc popravených!! A výzbroj? Je jasný, že pokud někdo vyrobí nejlepší zbraň AK, tak bude asi nejvíc rozšířená. Ty Americký parodie na zbraně nikdo nechce, protože se ser.ou!

maruch ( 15. února 2015 01:14 )

Už to nehul.Ty máš dost.

tajna1509 ( 14. února 2015 21:23 )

koko365 ( 14. února 2015 20:44 )

 Každý den ve zprávách slyšíme: nálety drtí nepřítele strašnou silou, vítězství je na dosah, další státy se přidávají. Ať žije Amerika a její spojenci Až nakonec prolhaný zprávaři musí přiznat že ty skoro zničený teroristi už bůch ví před jakou dobou dobili další město. To bych B lil velebnosti💩💩

vosavopruz ( 14. února 2015 19:15 )

blbé kecy

Zobrazit celou diskusi