Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena měla děsivé zuby jako hlodavec: Po proměně byste ji nepoznali!

Autor: shp - 
8. března 2015
19:42

Britka Gemma Swift vyvolala poté, co se objevila v televizní talk show, pořádný poprask a vlnu zhnusení. Měla totiž zuby, které lidem připomínaly zuby hlodavce. Na internetu se tak ženě začaly posmívat stovky lidí. Televizi se však ženy zželelo a zaplatila jí zuby nové.

Vypadá jako králík,“ posmívali se internetoví posměváčci ženě. Označovali ji za dě**u a špínu. Teď už ale terčem posměchu jen tak nebude. Zuby má sice umělé, ale vypadají perfektně.

O tom, že žena měla zuby skutečně strašlivé, vypovídá i fakt, že jejich nahrazení umělou náhradou vyšlo na 378 tisíc korun. A to je částka, kterou u zubaře obyčejný smrtelník jen tak nechat nemůže.

Její zuby vyvolaly velkou reakci diváků. Zařídili jsme pro ni zákrok, jehož výsledky budou moci diváci vidět v další show Jeremyho Kyla,“ prohlásila televize. Jenže Gamme to nevydržela a novým chrupem se pochlubila už na Facebooku.

aronak ( 9. března 2015 00:10 )

Pro angličanku nemůže být až takový problém vydělat v přepočtu 370tis. Kč - jaké tam berou proti nám platy. Je od ní odvaha, že se přihlásila do nějaké soutěže - asi hlavní motivací pro ni bylo, že jí někdo nové zuby zaplatí. Je fajn, že se jí sen splnil. U nás jeden synek vysoce postaveného politika jistě by na plastiku a úpravu svých úst měl dost peněz a je s podivem, že tuto operaci nepodstoupí.

lunatic ( 8. března 2015 23:14 )

Pan Freddie Mercury,/Farokh Bulsara/ měl ale taky předkus a snad i křivé zuby ...a jak uměl zpívat

lunatic ( 8. března 2015 23:03 )

No vidíte ...na počátku mnoha velkých věcí byla nicotná epizodka ... jsem se sebou spokojený a tak to,doufám i zůstane;jako dítě jsem u jedné z babiček vylil pomyje do korýtka a pak pozoroval,jak hbitě přiběhlo prasátko a chrochtalo si ...vůbec se přitom nezabývalo,jak na mě působí - no,stejné je to u mě

steelheart ( 8. března 2015 22:49 )

no co, měla zuby jako většina angličanů

20tina12 ( 8. března 2015 22:46 )

 lunatic - to mě pobavilo - horší než "hrbáč" kvasimodo to snad nebude...

Zobrazit celou diskusi