Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prodával v aukci speciální mýdlo: Bylo vyrobené z tuku Židů v koncentrácích!

Autor: dce - 
6. března 2015
14:47

Neskutečně odpornou aukci mohli na slavném portálu eBay najít lidé sotva pár minut. Holanďan tu totiž prodával mýdlo, které bylo údajně vyrobené z tuku Židů zabitých v koncentračním táboře Westerbork.

Šílenou teorii, že nacisté experimentovali s tukem svých židovských obětí, rozšířili pravděpodobně Britové. Objevila se už v průběhu druhé světové války. Nacisté z tuku Židů měli vyrábět mýdla!

Podle odborníků je tato informace zcela určitě nepravdivá – alespoň ve smyslu masové produkce. Existují však důkazy, že se podobné věci v malém měřítku skutečně děly, alespoň na začátku druhé světové války. Nacisté z těl využívali i další věci – například vlasy jako izolaci. 

Nejmenovaný muž z Holandska se mýdlo z lidského tuku pokoušel prodat na aukčním serveru eBay. Počáteční cena byla v přepočtu 5600 Kč. Aukce byla téměř okamžitě stažena, muže dokonce vyslechla policie. A právě jim prodejce nakonec předal dvě mýdla, která jsou nyní zkoumána, zda opravdu obsahují lidské tkáně.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ruudazvostravy ( 6. března 2015 15:11 )

No kchůrva,mydlyt se mejdlem z ňákího smrdutýho špekatýho Žyda?To račy vihulyt našemu praseti f chlýfku pos*ranou pr*del.

Zobrazit celou diskusi