Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapeček se smál, když pilot hořel zaživa: Barbarská zábava v kině pro džihádisty!

Autor: simao - 
4. února 2015
18:33

Točí popravy na videa, kterými pak děsí svět. Džihádisti z islámského státu přitom uveřejnili i záběry, jak se jejich bojovníci na videa sami dívají. Fascinované pohledy, dokonce úsměvy. A to nejen od dospělých bojovníků. Na hořícího pilota se dívaly i děti!

Že bojovníci Islámského státu verbují i děti, je patrné z řady snímků z jejich „teroristických“ výcvikových škol, které kolují po sociálních sítích. I z jejich propagandy. Svět zděsila loni mj. poprava dvou ruských zajatců, které zastřelil sotva desetiletý chlapec pod vedením dospělého džihádisty.

Vedení dětí k brutálnímu boji proti Západu bylo patrné i po zveřejnění videa s popravou jordánského pilota. Jordánce Kasásbu, jako v předchozích případech v oranžové vězeňské kombinéze, předvedli před ozbrojené komando, jenže tentokrát nebyl poblíž žádný Džihádista John s nožem... Islamisté zvolili zvlášť brutální způsob popravy. Polili zajatce benzínem, zavřeli ho do klece a upálili zaživa!

Video je natočeno doslova v „hollywoodském“ stylu. Ostrá kamera, prostřihy, jako by šlo o upoutávku na nějaký akční film. Jde však o zvěrstvo. Které si však promítali i sami islamisti. A jak ukazují záběry z jejich zázemí, koukali se na něj i malí kluci. Při pohledu na rozesmátý dětský obličej však mrazí. Chlapcovi může být odhadem tak šest let...

Video Džihádisti upálili zaživa vězněného pilota! Jako zvíře v kleci! - Reuters
Video se připravuje ...

Odporné video přitom islamisti sledovali, jako by koukali na fotbalový zápas. Fandili, křičeli náboženské slogany, popisuje Daily Mail. A vznikl z toho další propagandistický kousek. Zatímco Západ je brutalitou džihádistů zhrozen, tihle lidé se radují! Na popravu pilota koukali patrně v syrském městě Rakká, baště radikálů. Vražda pilota se přitom odehrála patrně na jihu města, několik set metrů od řeky Eufrat, spekuluje se dle rozborů videa.

V propuštění pilota doufala jeho rodina – rodiče i mladá manželka. Ovšem nedočkali se. Místo pilota Kasásby se do světa rozletělo video s krutou popravou. „Je to v podstatě pornografie krutosti,“ řekla o nahrávce Karima Bennoune, která píše knihy o muslimských fundamentalistech. „Je otřesné, když vidíte, jak si vychutnávají utrpení jiné lidské bytosti a potom ho ukazují celému světu,“ dodala.

Video s krutou popravou trvá 22 minut. A jak západní média upozorňují, nejde nyní „jen“ o zachycení samotné popravy a předání zprávy Západu, ale i o dopad na diváka.

Z točení videí z poprav je přitom podezřívána teroristická buňka, která se rekrutovala z mladých přistěhovalců, kteří ještě před časem žili ve východním Londýně. Odešli však bojovat za Islámský stát do Sýrie a Iráku. V jejich čele má stát 28letý Nero Saraiva, který má portugalské kořeny. Stejně jako 22letý Fabio Pocas, původně nagelovaný fotbalista, který doufal v kariéru na britských ostrovech. Než se oddal radikálnímu islámu a kopačky vyměnil za kulomet. Stojí tahle parta i za videem pořízeným z popravy jordánského letce?

keep.smiling ( 8. února 2015 02:12 )

- pardon - NICK ...překlepy, sorry.

keep.smiling ( 8. února 2015 02:12 )

nisk tgbb. píše :"Islámské školy jsou nejstarší na světě, přes 2000 let kontunuita. Mnohem starší, než křesťanství." JAK MŮŽE NĚKDO TOHLE NAPSAT??? Takovou blbost, nezlob se prosím, ale stále dnes píšeš kra.viny!! "Islámské školy"...)))) nechtěl jsi napsat arabské? Křesťanství je mnohem starší, ty moulo, korán byl napsán a islám vyznáván až někdy od 7. století n.l.!!! a že nosili turbany a fézy a mívali bohatí šejkové třebavíce žen - to s koránem nemá nic společného. Jen s jejich mentalitou, kulturou a podob.

marie60 ( 7. února 2015 07:55 )

babana ( 6. února 2015 17:40 )

Je to biologický odpad, napalm na ty salámistický teroristický zrůdy.

janinax ( 6. února 2015 14:07 )

Poslat těm krysám jaderný dáreček!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi