Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Právníka českých dětí v Norsku odebrali z případu! Proč?

Autor: dce - 
27. ledna 2015
23:10

Pavel Hasenkopf, který od začátku pracuje na případu Evy Michalákové a odebraných dětí norskými úřady, byl zbaven práva rodinu před úřady a soudem zastupovat. Michaláková ale s Hasenkopfem chce i nadále spolupracovat. 

Hasenkopf podle všeho dostal od své nadřízené Ivany Spoustové výpověď. „Ano, běží mu výpovědní lhůta,“ uvedla podle serveru iDNES.cz Spoustová. Za vším mají stát dlouhodobé spory, které se ovšem netýkají přímo případu Michalákové a odebraných dětí. 

Dnes mne moje nadřízená, Mgr. Ing. Ivana Spoustová, Phd., zbavila práva dále zastupovat Evu Michalákovou. Veškeré další dotazy proto směřujte na ni, já mizím na týden do lesů,“ to si napsal Hasenkopf na Facebook. 

Jenže Michaláková s ním chce spolupracovat i nadále. Hasenkopf to neodmítá, je ale nutné, aby byla změněna plná moc a Hasenkopfa i s případem českých dětí v Norsku vzala pod svá křídla jiná advokátní kancelář.

Jenže Spoustová tvrdí, že Hasenkopf má dále pracovat na všech svých případech.  Vzhledem k tomu, že je můj zaměstnanec, tak předpokládám, že si i nadále bude plnit pracovní povinnosti a všechny úkony, které jsou spojené s touto kauzou, bude dál vykonávat,“ prohlásila Spoustová.

Dva chlapce Evě Michalákové sebraly norské úřady kvůli podezření z týrání a sexuálního obtěžování. Jenže k ničemu takovému dojít nemělo. Celou kauzou se již dlouhou dobu zaobírá i česká strana.

tgbb. ( 28. ledna 2015 13:09 )

Amnestii vyhlásil Klaus. Kdo ji doopravdy vymyslel je vedlejší. Já znám hovada, která vymyslela daleko horší věci, jenže neměli prezidenta, který by to realizoval. Takže komoušsko-socanská pakáž se jen chce hojit na nějakých škrabálcích.

ninka64 ( 28. ledna 2015 11:07 )

Tak POZOR , z toho byl obviněn Mynářem a soud ho toho obvinění sprostil!Za amnestií gaunerů stojí především Blažek, tehdejší minist.

ninka64 ( 28. ledna 2015 11:04 )

Také žasnu nad výroky a chovánám Marxové, ta ženská na postu ministrině nemá co dělat, absolutně nekompetentní a ta líná, tlustá hnida ,Kapitán z úřadu pro ochranu práv dítěte, ty jeho vystoupení v médiích ,to je na přeshubu a okamžitý vyhazov.

ninka64 ( 28. ledna 2015 10:58 )

A je to tady, moc Norského Barnevernetu má i zahraniční přesah. V Norsku jsou na něj státní orgány krátký a už je máme tady. Asi dobře platí.

popocatepetl ( 28. ledna 2015 07:42 )

...Spoustové ... jí vymyla mozek ...

Zobrazit celou diskusi