Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující obvinění: Chlapci v Norsku měli orálně uspokojovat matku! Ta to razantně odmítá!

Autor: shp, pk - 
22. ledna 2015
18:19

Česká matka Eva Michaláková se rozhodla zveřejnit otřesné detaily norského rozsudku, na jehož základě jí sociálka odebrala děti. Matka tak učinila i přesto, že dokument obviňuje právě ji. Podle norských pěstounů měla sexuálně zneužívat oba svoje chlapce.

Pěstounka vypověděla, že jí syn Denísek řekl, že jsem je s bráškou nutila, ať mě pusou uspokojují na přirození,“ řekla paní Michaláková Blesk.cz. Všechna tato tvrzení razantně odmítá. „Takový nesmysl, chtěli mě jen očernit,“ dodala. Děti navíc nikomu obvinění o zneužívání nepotvrdily.

I přesto ale byli synové matce odebráni. „Soud vnímá záležitost tak, že neexistuje žádná jednotlivost, která by byla sama o sobě nosná, ale že celkový obrázek vzniklý z důkazů napovídá tomu, že je spíše pravděpodobné, že k zneužívání opravdu došlo,“ píše se podle webu Echo24.cz v soudním rozsudku.

Kvůli tomu, že Eva bojuje za své syny a o případu mluví, úřady přitvrdily. Na posledním jednání zkrátily dvě hodinové roční návštěvy dětí na pouhých 15 minut. Navíc hrozí, že Denis i David budou dáni k adopci, což je nejhorší noční můra paní Michalákové.

Do případu se nyní vložil i premiér Bohuslav Sobotka. Po norské premiérce žádal, aby norský sociální úřad či soudy rozhodovaly „objektivně s ohledem na zájmy dětí, na zájmy biologické rodiny“. Odpověděla nótou, podle níž mají  úřady v zemi zájem v kauze přímo spolupracovat s českými.

Nejdřív obvinili otce, poté matku

Na počátku všeho bylo obvinění z mateřské školky, že Denise zneužívá Josef, bývalý manžel Evy, se kterým se rozvedla. Na základě něho skončily děti v Barnevernu – norské sociální službě. „Její praktiky, dá se říci, jsou skoro nacistické,“ řekla matka České televizi.

Zdravotní vyšetření synů ani policejní vyšetřování nic takového neprokázalo, ale děti přesto skončily u pěstounů. Tam peklo paní Michalákové začalo naplno. Pěstounka tvrdila, že děti nezneužíval jen otec, ale i ona.

Ministerstvo zahraničí nyní připravuje už druhou nótu, kterou se chystá kvůli případu bratrů Michalákových předat Norsku. „Sepisujeme další verbální nótu, která je mimochodem velmi silný prostředek pro vysvětlení situace. Budeme žádat norskou stranu o další upřesnění, další zprostředkování, další umožnění styku s norskými úřady,“ uvedl náměstek ministra zahraničí Rudolf Jandák

janina7777 ( 26. ledna 2015 09:57 )

na každým šprochu pravdy trochu

aspekce ( 25. ledna 2015 18:13 )

Ta norská sociálka je soukromá. Tudíž tam asi o to víc kšeftují s dětmi.

aspekce ( 25. ledna 2015 18:12 )

http://www.kdejemojedite.cz/ Vydržte do konce, je to síla https://www.youtube.com/watch?v=2UXoRhyTCXo#t=109 http://www.noviny.sk/c/slovensko/pripad- boorova-adopciu-slovenskych-deti-riesila-bbc http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/252564-deti-iv any-boorovej-su-uz-na-slovensku/

aspekce ( 25. ledna 2015 18:11 )

My jsme osobně zažili šéfku OPD s fin. nabídkou za bílé, zdravé dítě z VŠ rodiny !

aspekce ( 25. ledna 2015 18:08 )

Stačí, když vás kdokoliv lživě udá. Je to snadné i v ČR. Našim známým (oba VŠ) slečna Armine Artouni (53) z Prahy 10 - Strašnic, Arménko-Azerbajdžánka, po otci KGB údajně vyslaném v 60. letech ze SSSR do ČSSR, sama vedená v StB evidenci (měla doma "dobrou" školu k tzv. mafiánským praktikám) se prý snažila ukrást dítě první a po jeho tragické smrti i druhé přes sociálku. Jako bezdětná usilovala takto získat dítě. Pracovala v novinách a hrozila prý sockám na ÚMČ, PČR, OSZ, OS medializací. Všichni se medializace báli. Nyní pracuje tato zřejmě totálně bezcharakterní slečna na ministerstvu. "Skvělá" úřednice ! Zvláště pražské socky jsou neuvěřitelně zběhlé v nezákonném odebírání bílých, zdravých dětí na základě vykonstruovaných lživých udání. Jako byly např. v Praze 10 s odejitou šéfkou Tůmovou. Tu si tam pak držel za stejný plat Milan Richter, mladý nezkušený kluk, starosta. Pak vydělával z našich daní ještě víc na MHMP. Zcizené děti prý prodávají neplodným párům.

Zobrazit celou diskusi