Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Oběsil se kvůli nařčení z pedofilie: Jeho dvě dcerky mu nosí plyšáky

Autor: Zbyněk Schnapka, lmk - 
28. ledna 2015
05:03

Zmínka děvčátka u logopedky o tom, že ji tatínek myje a spí s ní v posteli, skončila tragédií. Sociálka děti z rodiny odebrala a táta spáchal sebevraždu. Zoufalá matka teď nemá ani na pohřeb.

Táta Vlastimil odloučení od dcer těžce nesl. „Nejedl, když jsem mu něco uvařila, tak to vyzvracel. Přestal mluvit, začal se i třást. Bylo vidět, že je ve strašném stresu a že ho ponižuje to, z čeho ho sociálka viní,“ pláče matka dětí Marta Jungová. „Já mu říkala, že nic špatného holkám neudělal, věřím mu a stojím za ním. Marně. Pak odešel a už se nevrátil,“ dodává Jungová.

Vlastimil se oběsil na borovici v parku asi 100 metrů od bytovky, kde bydlel. „Sice jsme chodili oba dva do práce, ale nemám nic našetřeno. Žili jsme od výplaty k výplatě. Snažili jsme se dcerám dopřát. Třeba jsme je vzali do cirkusu, přišlo nás to na 700 Kč, ale holky byly šťastné. Vůbec by mě nenapadlo, že budu potřebovat peníze, abych svého muže pohřbila,“ vysvětluje matka holčiček Marta Jungová.

Blesk chtěl znát i stanovisko logopedky Dominiky Bezděkové, která volala sociálku poté, co jí pětiletá holčička při vyprávění o rodině řekla, že ji tatínek myje a chodí s ní spinkat. „Nebudu k tomu nic říkat,“ uvedla Bezděková. Asi za hodinu sama kontaktovala Blesk s tím, že zítra (pozn. red. – ve středu) vydá prohlášení. „Jsem vázaná mlčenlivostí. Ale není vše pravda, jak to jedna strana jednostranně prezentuje,“ reagovala Bezděková na nabídku Blesku, že jí dá prostor k vyjádření.

Hlásit se to musí

Zákon o sociálně-právní ochraně v § 10 vymezuje povinnost pracovníků zařízení pro děti, nemocnic a dalších, aby oznamovali orgánům sociálně- právní ochrany dětí i podezření, že dítě, se kterým pracují či přicházejí do styku, je dítě ohrožené. Oznámení je možné provést anonymně.

Video Zprávy: Gottová utekla od muže, vrátila se domů! A pedofil nebo otec? - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

Matou ( 9. února 2020 08:35 )

Manželka mi vyhrožuje obviněním a nahlášením na polici z pedofilie vnucek pokud na ni neprevedu chalupu kterou mám ve výhradním vlastnictvi. Může jako důkaz o tom že to řekla posloužit její dodatecna písemná Omluva? Neustále mne něčím vydírá a vyhrožuje. Podal jsem žádost o rozvod. Může mi někdo poradit jak se dále bránit.

t.m.martin@seznam.cz ( 18. ledna 2020 19:22 )

já Martin Torák jsem byl obviněn neoprávněně z pedofilie které se později neprokázalo v roce 2010 jsem byl neoprávněně vyšetřován v Brněnské Fakultní Nemocnici na oddělení sexuologie taky jsem se několikrát pokusil o sebevraždu která se nedokončila a nepovedla jsem v péči lékaře Slavomíra Piětruchy jsem neoprávněně hormonálně léčen obvinil mě a nařknul mě můj bejvalí Lékař psychiatr sexuolog a bejvalí soudní znalec Lious Rdosa z Ambulance Hvlíčkův Brod a polikliniky Ledeč nad Sázavou udělejte si vlastní obraz Lious Radosa Odešel z Funkce a už nemůže na dále léčit lidi

survivor64 ( 1. února 2015 01:34 )

Tak paní logopedka (dnes v médiích už označovaná jako pedagožka) a paní psycholožka z OSPOD se nechaly slyšet, že nemají potřebu se veřejnosti zpovídat a odpovídat na otázky? Dámičky, zemřel člověk, víme? Ten, komu nezáleží na tzv. společenském statusu, je všehoschopný úchyl bez citu a svědomí. Tito lidé už jdou jen za svou společenskou rolí přes mrtvoly. Dámičky moc dobře vědí, co jsem právě vysvětlil... Pokud se týče obrázků: komu připadá normální na titulní www stránku s nabídkou logopedických služeb umístit logo se srdíčkem, na kterém "sedí" motýlek? Paní logopedko-pedagožko, z toho obrázku by možná sexuolog začal koktat...

setroseuros ( 30. ledna 2015 05:59 )

je to strasne, ze v dnesni dobe se milujici otec, ktery se poctive stara o rodinu a miluje sve dcerky , dostane do problemu a je obvinen z pedofilie jen proto, ze vecer okoupe svoji dcerku, placne ji po zadecku, pripadne ji polibi na dobrou noc! Dite to te logopedce reklo jiste v dobrem, jak se o ne tatinek stara a ta krava inteligentni to hned otocila proti nemu! Velmi smutny pribeh jedne mozna stastne rodiny!!! Logaopedka by si mela spytovat svedomi do konce zivota, jak pripravila deti o milujiciho tatu!

survivor64 ( 29. ledna 2015 11:16 )

jsem: video už někdo odstranil nebo přejmenoval Zkus sem hodit nějaký text - řetězec, podle kterého by se to dalo vyhledat. (za předpokladu, že to někdo naklonoval

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání