Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejlepší lyžování? S Bleskem si tady všude zajezdíte v Česku levněji!

Autor: Martin Brejla, zrk - 
30. října 2014
05:19

Žádný český skiareál se úrovní služeb tolik neblíží těm alpským jako ten ve Špindlerově Mlýně. A s Bleskem si v »českém Aspenu« můžete zalyžovat za naprosto bezkonkurenční cenu! Stačí si koupit zítra Blesk!

Nejvyhlášenější lyžařské středisko v Česku nabízí celkem 25 km sjezdových tratí všech obtížností – od modrých slunných louček pro první obloučky malých lyžařů až po černé střechy, na nichž vyrostli reprezentanti v čele se snowboardistkami Evou Samkovou a Ester Ledeckou či sjezdařkou Šárkou Strachovou. Co do délky, převýšení i úpravy tratí jde o nejkvalitnější skiareál v celém Česku.

A protože za kvalitu se platí, patří rovněž k nejdražším. S Bleskem si však můžete užít fantastické lyžování za naprosto nevídanou cenu! Už zítra dáváme s každým výtiskem Blesku slevový kupon na celodenní skipas za pouhých 235 Kč, tedy za pouhých 36 procent obvyklé ceny, která v úvodu sezony činí 650 Kč! Akce platí od zahájení provozu do 21. prosince 2014.

Klikněte pro zvětšení mapky:

Tady všude skipasy platí! Tady všude skipasy platí! | www.skiareal.cz

Lyže – nejlepší lyžování v ČR

Lyžování v Česku: 7 NEJ českých hor

Klasika na lyžích: 7 tipů na nejlepší běžkování v Česku!

eisenbieger ( 30. října 2014 08:58 )

kazdej vi ze do spindlu ti to prijde 3x draho nezli rakousko nebo francie , ve spindlu te oskubou ...kdezto v alpach nabizeji sluzby s laskou o nekolik trid lepsi .

aranka.erbova ( 30. října 2014 07:27 )

v »českém Aspenu« Tak někdo asi hodně pije...

Zobrazit celou diskusi