Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Před lety se stávaly fronty na banány: Teď se stojí na Hrušku!

Autor: vin, ple - 
11. října 2014
05:27

Nové se nestíhají tisknout a prodejny je dostávají na příděl po pár kusech. Šílenství po nové kuchařce Ládi Hrušky (36) nebere konců. Knihy mizí z pultů neuvěřitelnou rychlostí.

Teď už se i na Láďův podpis stojí sáhodlouhé fronty, jako za totáče na banány a jiné nedostatkové zboží! „Zájemci o jiné knihy se museli horko těžko probojovávat po schodech vedoucích do dalších pater,“ prozradil člověk, který byl svědkem obří řady fanoušků, kteří v centru Brna absolutně zablokovali dopravu.

Tolik »čtenářů« knihkupectví už dlouho nevítalo. Chtiví fanoušci si své místo v řadě střežili jako oko v hlavě. A poblázněné fanynky se nebály dát své sympatie na odiv. Hruška jde prostě na dračku!

Video Vyzkoušejte pivní preclíky kutila Hrušky! Máme recept! - TV Nova
Video se připravuje ...

abyss ( 12. října 2014 22:36 )

Šílenství po nové "kuchařce" Ládi Hrušky probíhá asi jenom v Brně a asi mu muselo být pomoženo Známá co dělá v Praze v Knihkupectví na Dejvický říkala, že toho tam mají hromadu a nikdo to nekupuje a že v tom knihkupectví v metru co má při cestě domů je to úplně stejné. Já osobně jsem viděla štosy téhle knížky v Benešově v Knihách i ve dvou stánkách a lidi chodili kolem bez povšimnutí nebo zkrátka kupovali něco jiného. Zájem žádný. Jestli to skutečně ještě dotiskují, tak jedině jako otop na zimu

rastasan ( 12. října 2014 18:50 )

Ptal jsem se koho máš ty?

panbaron ( 12. října 2014 18:11 )

na onanovani? no to mas blbe.nebo davate trojku i s mamou?

rastasan ( 12. října 2014 15:09 )

Dobře. Beru vaši odpověd.

rastasan ( 12. října 2014 15:07 )

Já mám na to hezkou mladou ženu. Co máš ty? Hraješ pět proti jednomu?

Zobrazit celou diskusi