Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Popálená Dana si sundala masku: Jak vypadá po 30 operacích?

Autor: dce, šim - 
6. října 2014
09:27

Po dvou a půl letech se konečně Dana Vulin (28) odvážila sundat si ochrannou masku. Tu musela nosit kvůli desítkám plastických operací, kterým se podrobila. A proč to všechno? V únoru 2012 ji žárlivá žena polila lihem a zapálila – Dana utrpěla těžké popáleniny na dvou třetinách těla. Jak vypadá kdysi krásná žena bez masky?

Během třiceti měsíců podstoupila třicet operací, které jí měly vrátit její krásný obličej. Sundat si masku, která její obličej chránila se rozhodla v přímém přenosu. A výsledek všechny překvapil. Dana vypadá tak, jak byste u člověka po tak hrozné události nečekali.

Je opět krásná – jen malé jizvy jí zůstaly na spodní části obličeje, jinak je její obličej bez poskvrnky. Jako by se nic nestalo. Ale stalo. 16. února 2012 jí domů vtrhla Natalie Dimitrovská, manželka muže, s nímž Dana na jednom silvestrovském večírku prohodila pár slov. V okamžiku ji polila denaturovaným lihem a zapálila ji. Dana vzplanula jako pochodeň. Měla totiž v tu chvíli v ruce skleněnou dýmku na kouření pervitinu.

„Byla jsem lidská hořící koule,“ popisuje Dana, co si z osudného večera pamatuje. „Ona tam jen stála a smála se. Pak utekla z mého bytu,“ dodala Dana, která strávila dlouhý čas v kómatu. Útok přežila, ale s děsivými následky. „Nemám žádnou tvář. Cítíte se, že jste nic, že jste nikdo,“ popisuje své pocity. „Vím, kdo jsem, ale jsem béžová. Nemám ve tváři žádný výraz. Nic ze mě nevidíte,“ říká Dana. Útočnice, která jí vše způsobila, dostala 17 let vězení.

"Jsem ráda, že zase můžu začít žít," prohlásila. Danin případ jen ukazuje, jak chirurgie, a to i ta plastická, pokročila. Rozhodne byste netipovali, jakou hrůzu si musela prožít. Bez následků nezůstala – její tělo je stále hrozivě zjizvené, ale obličej má opět krásný. Může se nyní beze strachu objevovat na ulici. Dokonce nemá ani strnulé svaly, jak tomu často u obětí popálenin bývá. Dalo by se říct, že moderní medicína dokázala zázrak!

vlnenaponozka ( 6. října 2014 13:56 )

A proto dál od žárlivých žen, mohla by políttřeba i vás muže, tedy vybírejte raději z řad zlatokopek. Takobvé myslí hlavou, i když člověk nikdy neví jaká forma egoismu přinese problémy.

bjutifl ( 6. října 2014 13:23 )

To by se částečně hodilo i na tenhle případ. Kdyby nekouřila krek, mohla mít jenom pár lehčích popálenin. Navíc je dost nevěrohodné, že by se jí ta žena po tak dlouhé době mstila jenom za pár prohozených slov s jejím mužem. Za tím toho muselo být víc.

dr.banec ( 6. října 2014 11:36 )

ok. jen bych dodal- úmyslně

qwertina ( 6. října 2014 11:19 )

sores ( 6. října 2014 11:11 )

 Měl by být zákon, co jsi udělal ty druhému, bude stejné uděláno tobě! Každý by měl na vlastní kůži poznat tu zrůdnost a bolest kterou druhému způsobil!

Zobrazit celou diskusi