Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nestydatý profesor: Žákům předvedl striptýz přímo ve třídě!

Autor: shp - 
11. července 2014
05:21

Ve třídě bylo pořádné dusno! Dr. Ian Lamond, britský lektor vyučující event marketing na univerzitě v Leedsu, se vysvlékl do spodního prádla před zraky žáků přímo při vyučování.

Studenti nevěřili svým očím. Lamond si sundal kalhoty i fialovou košili. Před třídou zůstal pouze v šedivých slipech.

Poté vytáhl pěnu, potřel si s ní obličej a začal se holit. Žáci si jeho nezvyklé počínání vyfotili a natočili.

„Skutečně nemám nejmenší ponětí, proč je můj učitel polonahý,“ napsal jeden z žáků. „Ian Lamond se svléká a holí, aby nás učil, ale vůbec nevím, co to má znamenat,“ napsal na Twitter další.

I přes nezvyklé chování zatím nebyl učitel z univerzity vyhozen. Kvůli svým činům je však vyšetřován.

popocatepetl ( 6. října 2014 12:44 )

A poučilo! Že je po světě dost lidí, kteří se na takový marketing snadno dají lapit, aniž by si uvědomili, že jde jen o marketingový trik, je vidět i z této diskuze.

popocatepetl ( 6. října 2014 12:43 )

předvedl, ne předvedů

popocatepetl ( 6. října 2014 12:42 )

Ale ne! Jen měl minimum ješitnosti a uměl si dělat psinu sám ze sebe a v praxi svým studentům marketingu předvedů, jak se dnes dělá marketing osobnosti. Předvedl jim to způsobem, na který nikdy nezapomenou, a že to funguje, si mohou ověřit sami (bulvár po celém světě mu dělá reklamu, aniž by ho to stálo jediný pětník). naučil je víc, než kdyby rok něco vykládal.

popocatepetl ( 6. října 2014 12:39 )

Co nebylo studentům jasné???? Učitel MARKETINGU jim v praxi předvedl, jak se dělá marketing "celebrit". Nemusíte umět vůbec nic, nebo nemusíte vůbec použít to, co umíte, stačí když vymyslíte něco šokujícího, jak se dostat do virálních videí. Nejlepší je někde se svléknout (celá rodina povedených ženštin Kardashianových a mnoho dalších) a pak udělat něco hodně šokujícího. O zbytek se postará báznivý svět sociálních médií sám! A přesně to se stalo! Ani nemusel objednávat kameramana. Studenti si ho natočili sami, na sociální sítě dali sami a dnes o tom píší bulvární média po celém světě. Jen ten jeden studentík, co nechápal, co ten vyučující provádí, měl holt extra dlouhé vedení a měl by studovat něco jiného, např. vaření.

sores ( 11. července 2014 14:23 )

 Další kterému se hnulo v palici.

Zobrazit celou diskusi