Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Huňaté vodní hrátky: Medvíďata dováděla ve škopku!

Autor: uá, shp - 
8. června 2014
16:49

Koupání v plechové vaničce si poprvé v životě vyzkoušela medvíďata Hugo a Bára (4 měsíce) chovatelů Jaroslava Kani a Radky Šarkanyové z Veletic na Žatecku. Náramně si to užili, chovatelé je pak nemohli dostat ven.

I když to zpočátku vypadalo, že se jim do vody nechce, jakmile si smočila kožíšky, ve vodě dováděla ostošest. Malá medvíďata předvedla ve škopku dokonce přátelskou šarvátku.

Nakonec se do zvířecí hry připojil i pes Šarkanyových. Na dvorku to pak vypadalo jako v malé zoologické zahradě.

Video Medvědi se poprvé koupali! - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

czrus ( 8. června 2014 18:03 )

USA a EU tadi mne zabije deti babicki lidi civilny , a vy tam inom smeetes , ale neboj uz brzo to pride k vam tak to pochopis co to je USA a EU .

naidka ( 8. června 2014 17:45 )

tak musíš počkat, až bude článek o Ukraine, zatím můžeš psát doma po zdi.

czrus ( 8. června 2014 17:38 )

DRIV BYL CLANEK PROBLEM NA Ukraine , dnes uz to zrusili , hde mam psat ze na Ukraine dnes hitli Ceski vojaci pro penize na strane fasistu , urcite budu zabity, stejne tak jak zabijeli placeny vojaki USA a Nemecka a inych statu ! http://warfiles.ru/show-60184-doneckie-opolchency-zayavili-chto-vzyali-v-plen-inostrannyh-naemn ikov.html

naidka ( 8. června 2014 17:24 )

czrus: nedodržuješ pravidla diskuze. Toto je tvůj případ : Uživatelé nesmějí rušit diskusi zasíláním diskusních příspěvků mimo věcný kontext diskuse či opakovaných diskusních příspěvků s totožným textem. Někdy to vypadá, že ses snad zbláznil.

naidka ( 8. června 2014 17:20 )

Medvíďata jsou u chovatelů Jaroslava Kani a Radky Šarkanyové z Veletic na Žatecku, kteří cvičí šelmy pro film a reklamu, občas je dávají do cirkusu. Tak jaképak vystoupení to bude tentokrát?

Zobrazit celou diskusi