Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sobotka vyvedl manželku do divadla. Paní premiérová si ale s fotografy Blesku chtěla hrát!

Autor: Eva Pospíšilová - 
17. února 2014
05:00

Pokud by se točil film Vyfoť mě, když to dokážeš, mohla by si manželka premiéra Bohuslava Sobotky (42) Olga (32) střihnout hlavní roli. Alespoň podle toho, co předvedla Blesku.

Po měsících, kdy premiéra Sobotku zaměstnávala jednání o nové vládě, si o tomto víkendu udělal čas na rodinu. Možná za to tak trochu mohl i páteční Valentýn, že o den později s manželkou Olgou vyrazil na odpolední představení Mata Hari do pražského divadla Broadway.

Muzikál s Yvettou Blanarovičovou a Jiřím Langmajerem si oba dva po celou dobu užívali. Možná v domnění, že si ho vychutnávají jen jako každý jiný pár a v dosahu nejsou žádní novináři. Jenže to se tentokrát trochu přepočítali, což oba pochopili hned poté, co opustili bezpečné a nerušené prostory hlediště.

Zkamenělé tváře

Ten tam byl najednou úsměv z jejich tváří. Olga Sobotková se dokonce odmítala na fotografy byť jen podívat, natož aby jim s manželem zapózovala. To vůbec! Ale proč? „Fotografování nevyhledáváme. Rádi bychom zachovali co nejvíce soukromí naší rodiny,“ zdůvodňoval to včera Blesku premiér.

Jeho paní by se ale přeci jen měla naučit smát se do kamer a fotoaparátů. „Manželka počítá s tím, že na klíčové veřejné události by mne doprovázela,“ nechal se totiž slyšet Sobotka. A Blesk k tomu dodává: Byla by škoda, kdyby to i v budoucnu mělo dopadat jako v sobotu.

itartas ( 17. února 2014 15:30 )

itartas ( 17. února 2014 15:29 )

ab...tak nějak, vrchol neslušnosti, tak snad za 20 let co je Sobotka v politice si mohla zvyknout!

itartas ( 17. února 2014 15:26 )

mnpv...taky mně to rozesmálo

jahodove_ticho ( 17. února 2014 15:26 )

Jak už někteří poznamenali. 32? To asi jedině omylem, moje 45-ti letá sestra vypadá mladší...

itartas ( 17. února 2014 15:25 )

vizard...kdo se bojí, nesmí do lesa!

Zobrazit celou diskusi