Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Krejčíř exkluzivně pro Blesk: Po kamarádovi mi zbyl jen pas!

Autor: Eva Pospíšilová, piffk - 
27. listopadu 2013
05:20

Co zbylo po zatčeném Radovanu Krejčířovi (45) ? Pár mrtvých, pejsek Lejla, kterého v prázdném bytě krmí ochranka, zděšení v jihoafrické zvláštní policejní jednotce Hawks (Jestřábi) a Krejčířova vyhořelá zastavárna Money Point. A radost Afričanů, že se podle nich zbavili hlavy mafie mající na svědomí přinejmenším 12 vražd.

Za všechny to vyjádřil ministr policie JAR Nathi Mthethwa: „Chceme vidět, jak se vrací do Čech. Kritici tvrdili, že se zdráháme zatýkat takováto individua. Ale my, policie v Jižní Africe se nebojíme nikoho,“ ohradil se ministr. Jeho slova potvrdilo včerejší zatčení dvou příslušníků Jestřábů, kteří byli údajně na Krejčířově výplatní listině. Hovoří se také o tom, že další vysoce postavení důstojnici dávali Krejčířovi důležité informace.

Video Takto to vypadá před směnárnou Radovana Krejčíře - Blesk - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

Dva mrtví

Mezitím dělníci usilovně pracují na odklízení škod po bombovém útoku v zastavárně Money Point na předměstí Johannesburgu.  Pekelný stroj v Krejčířově podniku vybuchl 12. listopadu. Při explozi zemřeli dva lidé, Mike a Jan Charvát, dalších pět bylo zraněno. Kontroverzní Čech tu právě  nebyl a lidé se dohadují, zda měl štěstí, nebo to nastražil sám… Každopádně Blesku ukázal před svým zatčením Charvátův pas se slovy: „ To jediné mně zbylo po kamarádovi!“ Stopy po výbuchu jsou na místě patrné dodnes. Vstupní dveře jsou zničené, v levé místnosti zbyly jen holé stěny. Tlaková vlna dokonce nadzvedla a poničila střechu nad ní.

Video Radovan Krejčíř byl zadržen v JAR a podle jihoafrické policie bude obviněn z pokusu o vraždu a z únosu - Blesk - Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

Death Point

Poničené vybavení i budovu se sice snaží necelá desítka mužů co nejrychleji opravit, ale jde to pomalu, jak se Blesk přesvědčil na vlastní oči. I včera bylo ještě v areálu Money Pointu k vidění dost „stop“,včetně vymlácených oken, což si se zájmem prohlížejí snad všichni, co jdou nebo jedou kolem. Aby ale také ne, podnik uprchlíka z Čech  se nachází v luxusnější a klidnější čtvrti, kde bomby nevybuchují každý den.

Komerční sdělení:

Značkové oblečení za nejlepší ceny! 100% originál, skladem, zkušební kabinky v Praze!

 

Video V Čechách měl Krejčíř doma žraloka. Co má v JAR? - Eva Pospíšilová,Ladislav Křivan
Video se připravuje ...

evita5555 ( 27. listopadu 2013 10:08 )

A prečo tento zločinec dostáva priestor v českom bulvári na vyplakávanie?

fotrpjotr ( 27. listopadu 2013 09:46 )

Zapomněl ještě napsat,že mu ještě zbyl seznam nepohodlných lidí,kterých se chtěl zbavit.

eisenbieger ( 27. listopadu 2013 06:03 )

buhvi co ten ceskej al capone vsechno proved , uz i v nemecku a svycarsku plni prvni stranky

Zobrazit celou diskusi