Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

»Vězení« Rezešové: Za tři dny v luxusu se jí z trestu odečte 1 den v base!

Autor: shp - 
26. listopadu 2013
17:46

Miliardářská dědička Eva Varholíková-Rezešová (36) si užívá luxusního vězení. S monitorovacím náramkem si užívá pobyt v přepychovém bytě s výhledem na Dunaj, o kterém by se mohlo běžným smrtelníkům jen zdát. Bude v něm ale jen půl roku, do té doby musí soud projednat odvolání obžaloby i obhajoby.

Rezešová, která loni v srpnu opilá zabila při autonehodě čtyři lidi, byla v pátek odsouzena na šest let vězení. Proti rozsudku se ale odvolal obhájce miliardářské dcerky Péter Novák. Žádá pro ni kompletní zrušení trestu. Soud mu zatím vyhověl pouze v žádosti o domácí vězení.

Proti tomu se však odvolal maďarský prokurátor László Mamleczki, který chce pro Rezešovou mnohem tvrdší trest a pobyt v klasickém vězení. Zbohatlická rodina se samozřejmě z dosavadního výsledku soudu raduje a dokonce už s Rezešovou vše pořádně oslavili, ale pozůstalí po obětech autonehody jsou zděšeni.

Jediné, s čím se Rezešová u domácího vězení přepočítala, je počítání trestu. Každé »odsezené« tři dny v domácím vězení se totiž počítají jako jeden den vězení v klasické base. Za půl roku domácího vězení tak Rezešové z trestu ubudou pouze dva měsíce.

setroseuros ( 27. listopadu 2013 19:18 )

Pro vsechny: Stalo se to V Madarsku a soudili ji taky v Madarsku! Ale jak je videt, soudy tam, v Cechach i na Slovensku sou stejne skorumpovany! Soutkyne rozhodla o domacim vezeni proc?? Snad proto, ze dostala tlustou obalku! je to vysmech pro pozustale, tak jako je vysmech i vyse trestu!!! Zbohatlicka dcerka jela ryche a zbesile, opila a pocas jizdy v jednom kuse telefonovala i smskovala, ale vinu na nehode pry maji ti do kterych vrazila, protoze ji vjeli do cesty!!! no super! Za penize se da hodit lehko vina na ty , kteri se uz nemuzou branit!!! Snad si ted bude uzivat mlada Rezesova vezeni v luxusu ,ale po tom Bozim soude, tom jedinem spravedlivem, se bude VINNA-NEVINNA, smazit v pekle!!!

lamis ( 27. listopadu 2013 02:59 )

lamis ( 27. listopadu 2013 02:49 )

viva slovensky stat ,kde 4 nasobny vrah ,si klidne odejde od soudu do hotelu ,to by se u nas stat nemohlo, vase gamboska ta taky jeste tady smrdi u nas ,vrahyne,vem te si ji jenze ta s vami pohrda, vykupujete si zivoty penizemaa ,co tady smrdis ty na ceske diskuzi, tahni na slovac, nebo to preloz ,stejne tvemu kvakani neni rozumet

potwoorka ( 27. listopadu 2013 02:40 )

Kdo ví,jestli neskončí časem jako Roman Houska - na něj si někdo vzal bouchačku s tlumičem.... všeho dočasu. Na každou svini se vaří voda...

casey11 ( 26. listopadu 2013 22:56 )

zdrclamrdka: tebe o co ide? ved si cech, ktory sa snazi pisat po slovensky - to po prve (ak ti nedoslo, na slovensku nepiseme ě, v kazdom druhom slove pouzivas cesku gramatiku). po druhe - nikto na slovensku - mozno okrem jej rodiny by sa rezesovej nezastal. po tretie - iba k...t moze moze napisat nieco pozitivne o meciarovi a o rozdeleni republiky. polzicbezdruzic: skludni hormon, henten pako je cech, tak si odpusti priblble komentare. koho zaujima veresova ci belohorcova a co to ma vlastne spolocne s zdrclamrdkovym komentarom? napokon, tie baby si vzali cesi, ci sa mylim?

Zobrazit celou diskusi