Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

První video nehody Rezešové, při které zabila 4 lidi: Tyto záběry ji zachránily od vyššího trestu!

Autor: shp - 
27. listopadu 2013
12:14

Tyto děsivé záběry z dálnice, kde loni při autonehodě zbohatlická dcerka Eva Varholíková-Rezešová (36) zabila čtyři lidi, ji zachránily od vyššího trestu. Dokazují, že svědek, který tvrdil, že na fiat obětí najížděla, ji nemohl v žádném případě před nehodou vidět.

Magnátova dcera, slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36) měla u soudu pořádné štěstí. Její advokát totiž vytáhl nahrávku pořízenou na dálnici u maďarského města Gödöllő. Rezešová na ní nejenom jede překvapivě "slušně", ale video taktéž dokazuje, že kamioňák (svědek č. 6) ji nemohl vidět.

V době, kdy totiž jede za Rezešovou, už v dálce za mírnou zatáčkou bliká exploze a k nebi šlehají plameny, které pohltily celý fiat s maďarskou poznávací značkou. Žádné vybržďování a blikání na vůz obětí tak nemohl řidič kamionu v žádném případě vidět.

(Vysvětlivky: 6. sz. tanú = svědek číslo 6; A baleset = havárie)

Rezešová byla za zabití čtyř Maďarů při autonehodě odsouzena k 6 letům za mřížemi. Její advokát se proti rozsudku odvolal a zařídil své klientce domácí vězení. Proti tomu se zase k nejvyššímu soudu odvolal prokurátor. Rezešová se tak u soudu rozhodně neukázala naposledy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

atakdale ( 28. listopadu 2013 11:36 )

respektive mohla rozblikávat a najíždět do jiných aut, tak to bylo myšleno ovšem je fakt, že konkrétně to punto vidět nemohl to nic nemění na tom, že si zaslouží daleko horší trest než ty lázně, co jí soud předepsal

atakdale ( 28. listopadu 2013 11:35 )

to přece nevylučuje, že ji kamioňák nemohl vidět najíždět do toho auta... mohla to dělat už kilometry před nehodou v momentu, kdy obě auta předjížděla zmíněný kamion

korejs ( 27. listopadu 2013 15:15 )

Kdyby je nesestřelilo ožralé rozmazlené hovado,tak mohli mít i favorita..Je to o tom kdo má prachy...Jela nalitá,rychle a zabila 4 lidi..

nejkaaaa ( 27. listopadu 2013 13:51 )

Začít se musí už tím,že neznáme plnou verzi pravdy.Dostat za 4 mrtvé 6 let báně je dost,ale řidič u Nažidel tuším v roce 2003 zabil 20 lidí (neměl oprávnění,jel jak prase,padělal doklady) dostal 8 let- už 4 roky je volnej.Měl takovou drzost že chtěl po půlce trestu podmínečné propuštění.Je to o svědomí.Nedělám si iluze že tenhle rozmazlenej rezešův fracek ví co to je.Naopak u soudu působí tak jako kdyby obětí byla ona,ti lidé jí zkazili plány,život..domácí vězení je směšný trest.Navrhuju odvykačku a práci v kamenolomu.

jsemtady ( 27. listopadu 2013 12:54 )

Tak si všimni, že v 90% případů má viník peněz jako sr.aček.Jestli to není náhodou tím. A ten tvůj pánbůch vždycky sr.al na tu větší hromadu!

Zobrazit celou diskusi