Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nečekaný zvrat u soudu: Rezešová vytáhla nový trumf!

Autor: shp - 
19. listopadu 2013
13:17

U maďarského soudu, kde je projednávána autonehoda Evy Varholíkové-Rezešové (37), která zabila čtyři lidi, nastal nečekaný zvrat. Magnátova dcera vytáhla tajný trumf a na poslední chvíli doplnila svou výpověď. Podaří se jí vyhnout se base?

Tak takovýhle zvrat událostí se může stát jenom v hollywoodském trháku z právnického prostředí, nebo v případě Evy Varholíkové-Rezešové, která na maďarské dálnici v srpnu 2012 zabila v opilosti čtyři lidi. Tři z nich na místě uhořeli, čtvrtá žena podlehla vážným zraněním v nemocnici. Magnátově dceři za to hrozí až 13 let vězení.

Ovlivnil ji advokát

Dnes v maďarské Budapešti pokračuje soud závěrečnými řečmi. Prokurátor popsal průběh celé nehody. Připomenul chování Rezešové během stání, hlavně její neochotu vyjadřovat se k jednotlivým záležitostem. Dodal také, že po nehodě vypovídala až 10. prosince, kdy už mohla být strategicky ovlivněná advokátem.

Nečekané doplnění výpovědi

U soudního procesu bylo dokázáno, že Rezešová nedodržovala předepsanou rychlost, bezpečnou vzdálenost a agresivně blikala na vůz obětí autonehody dálkovými světly. Zhýralá magnátova dcera tak vytasila novou zbraň. Na poslední chvíli doplnila svou výpověď, s největší pravděpodobností na radu právníka.

Oslnilo mě světlo

„Vzpomínám si, že těsně před havárií mě vyrušil náhlý zdroj světla z druhé strany dálnice, což na chvíli odvedlo mou pozornost,“ prohlásila u soudu nečekaně Rezešová podle webu Heti Világgazdaság (HVG). Jestli to magnátově dceři nějak pomůže, se uvidí brzy. Rozsudek má padnout již v pátek.

salto ( 22. listopadu 2013 09:29 )

Tady vidíš, jakej seš lehce zpožděnej retardík - dostala 6 let. Nechápu, proč zrovna ty sázíš na peníze, když žádný nemáš (kromě dne kdy se vyplácejí dávky)

zabibol ( 20. listopadu 2013 08:39 )

Najednou dobré USA?

9rot6 ( 20. listopadu 2013 05:39 )

Jo když jsou prachy a dobrej advokát, tak jde všechno,podívejte na Janouška, obyčejně se za to dostává doživotí, třeba v USA by si ani neškrtla a šla by sedět i s advokátem.

milofr ( 19. listopadu 2013 16:23 )

On to není jen Zeman, chlastal i blekota Havel a soudruh Gustáv Husák jakbysmet, Kléma byl taky notorický alkoholik, tady si nevybereš s tím chlastem měli problém asi všichni jen to na nich nebylo tak vidět

salto ( 19. listopadu 2013 15:29 )

Inu zlatá mládež. Střílet by to měli

Zobrazit celou diskusi