Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Brutální útok žíravinou v Plzni: Msta dělníka, nebo zhrzený milenec?

Autor: Zbyněk Schnapka, piffk - 
20. listopadu 2013
05:26

Pryč je krása Martiny P. (25). Dívka se totiž stala v Plzni obětí otřesného útoku žíravinou. Ta ji zasáhla v obličeji, na rukou i nohou. Lidé jsou zděšeni a chtějí vysvětlení. To zatím není. Policie mlčí.

Jak Blesk zjistil, motivy strašného útoku mohou být dva. Může jít o mstu z nešťastné lásky. Ale útok mohl souviset i s její prací v personální agentuře.

Pokud se týká motivu číslo jedna, Martina se nedávno rozešla s přítelem Janem D., plzeňským taxikářem Janem D. „Chodili spolu asi tři roky. Před dvěma až třemi měsíci se ale rozešli,“ řekl Blesku Karel Makoň, který oba znal. Janovi kolegové mluví o tom, že rozchod byl bouřlivý. „Dost ho to vzalo. Mluvil o tom, že Martina ho zradila, když se na něj vykašlala. Ale že by jí chrstl žíravinu do obličeje, to se mi nechce věřit. To by neudělal,“ prozradil jeden z taxikářů.

Expřítel mlčí

Blesk včera Jana D. sháněl, dával mu možnost se k těmto řečem vyjádřit. I když před domem, kde bydlí, stál služební vůz, muž neotevřel. Na dispečinku taxislužby řekli, že má dovolenou. „Telefonoval jsem s ním. Je z toho celý vyřízený. Nemohu uvěřit tomu, že by něco takového mohl udělat,“ dodal ale Makoň.

Msta za vyhazov?

Vše ale může být i jinak. Martina pracovala v personální agentuře, která má sídlo na Slovensku. Ta zaměstnává cizince. Útok žíravinou tak může souviset s její prací. Najatí dělníci často nemají s agenturou, která je zaměstnává, příliš dobré vztahy, těžko snáší propouštění. Takže někdo si na dívce mohl takto vylít svůj vztek. Nedá se ale ani vyloučit, že šlo o náhodný čin pomateného jedince.

jana999 ( 20. listopadu 2013 13:36 )

no chlapy se chovají ještě hůř a taky jim nikdo nebude lít kyselinu do ksichtu, to je zase výplod debila, když jsi tak b lbej a nerozeznáš slušnou ženskou od potvory tak se nediv, že na takovou narazíš

w.mojko ( 20. listopadu 2013 10:09 )

jirana-a jak se chovaji chlapi??? vstup si do svedomi...

noram ( 20. listopadu 2013 09:46 )

No asi má, když ho hned nevzali sebou.

noram ( 20. listopadu 2013 09:45 )

Teda to je názor!!!!! Pokud ženská zahýbá, pak s vámi mužskými, to ti nedošlo co? A nikdo nejde za jiným je-li doma spokojen. A pokud to chlap neunese a udělá něco takového, tak je to psycho a patří za mříže. V tomhle případě se mi však nezdá, že by to udělal milenec. Můj pocit.

naidka ( 20. listopadu 2013 09:45 )

jestli má její bývalý přítel alibi, už musí policie dávno vědět.

Zobrazit celou diskusi