Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Stála za kyselinovým útokem žárlivost? Martina (25) spala u nového milence!

Autor: Zbyněk Schnapka, geok - 
21. listopadu 2013
05:02

Útočník, který vylil na krásnou Martinu P. (25) žíravinu a znetvořil ji, musel svoji oběť dobře znát. Věděl totiž, že dívka tráví noci s novým přítelem v půjčeném bytě, a ráno si tam na ni počkal. Stín podezření tak stále více padá i na jejího bývalého přítele, plzeňského taxikáře Jana D. (38).

Martina se s ním nedávno rozešla. Jan D. podle svých kolegů taxikářů celou situaci velmi těžce nesl. „Dost ho to vzalo. Mluvil o tom, že Martina ho zradila. Byl z toho kvůli tomu na práškách. Prosil ji, ať se k němu vrátí. Dokonce hrozil, že si něco udělá,“ řekl Blesku jeden z taxikářů.

Stín podezření

Martina P. si našla nového přítele. „Je bohatý. On se kvůli ní rozešel také se svojí partnerkou. I ta rozchod těžce nesla. S Martinou se scházeli v půjčeném bytě v Lobzích. Mezi námi taxikáři se o tom vědělo, párkrát jsme je tam vezli. Když se to Jan dozvěděl, hrozně zuřil. Před tím tam totiž s Martinou měl chodit někdy i on,“ řekl taxikář. Pachatel to tam musel znát. Čekal totiž na Martinu mezi tújemi před panelákem, a musel tedy dobře vědět, odkud dívka půjde.

Neudělal to?

Policie Jana D. vyslýchala v pondělí hned po hrůzném činu. Blesk ho už druhý den sháněl v domě, kde bydlí. Neotevřel. Na Facebooku pouze napsal, že to neudělal. „Telefonoval jsem s ním. Je z toho celý vyřízený,“ řekl Janův známý Karel Makoň. Policie stále mlčí a k osobě Jana D. se odmítá vyjadřovat.

Msta dělníka? To nesedí!

Dalším z motivů útoku na Martinu P. je i msta dělníka. Dívka totiž pracovala pro personální agenturu, která zaměstnává cizince. Najatí dělníci mnohdy nemají s agenturou příliš dobré vztahy a občas sáhnou i k násilí. „To pak jde ale o pár facek, ale polít někoho žíravinou, to ne,“ prohlásil zástupce agentury Wincontt People, pro kterou Martina P. pracovala.

Co se stalo

Agresor zaútočil na Martinu P. v pondělí před panelákem na sídlišti Lobzy, když seděla v autě. Buď jen otevřel dveře od vozu, nebo ji z auta vytáhl ven a pak ji polil žíravinou.

jana999 ( 21. listopadu 2013 14:54 )

za to můžou policajti, všechno jim hrozně trvá, když ho pustili, tak mají na rovinu říct, jestli to nebyl on a byl třeba zrovna 200km od místa kdy se to stalo, já nevím, proč se s tím dělají takoví tajnosti

darina1 ( 21. listopadu 2013 11:43 )

No jasný pleskáč už to má vyřešený,hnus ještě to nemá policie v kupě a ty už vědí o všem

kalu77 ( 21. listopadu 2013 11:15 )

Odetko, redaktoři Blesku ví zřejmě úplně všechno nejlíp

odetka.odetka ( 21. listopadu 2013 11:10 )

Ja ho sice neznam, ale je dost opovazlive nekoho takto oznacit bez dukazu. Kdyz policie zjisti, ze to nebyl on, tak o tom Blesk psat urcite nebude. Tohle by melo byt trestny.

odetka.odetka ( 21. listopadu 2013 11:08 )

Milenec? Copak redaktori Blesku nevi jaky je rozdil mezi milencem a pritelem???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání