Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Víme, kdo je dívka znetvořená kyselinou! Pomstil se Martině expřítel za rozchod?

Martina (25) byle velmi krásná, zhrzený přítel se jí rozhodl znetvořit kvůli rozchodu
 (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
19. listopadu 2013
12:13

Byla mladá, krásná a celý život měla před sebou. Před několika dny Martina P. (25) ukončila vztah se svým přítelem. Ten rozchod podle přátel nesl velmi těžko. Podle jedné z vyšetřovacích verzí se rozhodl, že ji připraví o krásu a do obličeje jí v pondělí chrstnul kyselinu.

Na krásnou Martinu si muž počíhal včera v Plzni u jejího bytu. Přistoupil k autu, ve kterém seděla, a po pár prohozených větách jí vychrstl žíravinu do její nádherné tváře. Do tváře, která již nikdy nebude vypadat jako dříve.

Záchrana od kolemjdoucích

Kyselina začala rozežírat Martině obličej, zoufalá žena řvala bolestí. Život jí pomohli zachránit místní, kteří ji polévali vodou. „Byla jsem ještě rozespalá a najednou mě vyděsilo strašné bouchání na dveře. Nevěděla jsem vůbec, co se děje. Za dveřmi stáli nějací lidé a policisté a chtěli vodu. Natočila jsem jim plný kyblík. Pak už přijela záchranka,“ prohlásila pro Blesk paní Vlasta.

Mají již podezřelého?

Působení žíraviny bylo natolik silné, že ženě rozežralo oblečení, kabelku i opěrku na sedadle. Podle informací Blesk.cz policie již vyslechla jednoho muže. Zda byl ale z něčeho obviněn, či zda se vůbec jednalo o podezřelého, není jasné. Útočník se podle svědků maskoval v černé bundě a černé čepici.

Boj o život

Martina nyní leží s vážnými zraněními od žíraviny v nemocnici. Má poleptaný obličej, ruce i nohy. Stále bojuje o život. O tom, zda přežije, rozhodnou následující hodiny...

lunatic ( 20. listopadu 2013 10:08 )

 Cituji:" ... byla jsem rozespalá a najednou mě vyděsilo strašné bouchání na dveře,atd. ..." A co kdyby na dveře zabouchal nájemný vrah ? ... četli bychom článek o paní,která otevře kdekomu;at' si to mladí vyřeší mezi sebou - navzájem ;ta dáma ví s kým chodila a proč tak činila,zřejmě jí imponovaly lidské kvality toho dotyčného ...

jahodove_ticho ( 20. listopadu 2013 04:05 )

To je pozdrav trumpeto Vaše promiskuita, ani přešité pohlaví mi opravdu nezajímá Ještě něco vyjetohorska???

cinderella1 ( 19. listopadu 2013 23:48 )

take jsem si toho vsimla

cinderella1 ( 19. listopadu 2013 23:47 )

violahorska ( 19. listopadu 2013 22:35 )

Pro jahodové ticho - ... a proč na ni vůbec troubíte? V té "kolbence" pracovala i v době, kdy jste ji píchal? Pokud ano, tak proč nyní to opovržení? Jen jestli z Vás nemluví zášť ... a ješito, ješito, už to máš ušito. Andrea Hložková se naopak o některých svých bývalých vyjadřuje ve smyslu, že by stále rádi..., jen nevědí, jak ... a že to s nimi bohužel (kulantně řečeno) nestálo za nic. Ale že když se sami nabízejí, tak co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání