Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Štědrá Bleskovka vrcholí: Už zítra se bude hrát o milion!

Šťastná výherkyně Suzana Paničová vyhrála díky Bleskovce 5000 Kč. Brzy už může ona i vy vyhrát milion!
Šťastná výherkyně Suzana Paničová vyhrála díky Bleskovce 5000 Kč. Brzy už může ona i vy vyhrát milion!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: red, raj - 
30. října 2013
05:30

Nová hra deníku Blesk Štědrá Bleskovka, která začala 18. října, už rozdala soutěžícím výhry za desítky tisíc. Ovšem zítra půjde poprvé opravdu do tuhého! Končí totiž první kolo Štědré Bleskovky a jeden šťastlivec získá rovný milion korun na ruku!

Tak neváhejte, sledujte výherní čísla a hrajte! Pokud vám chybí některá výherní čísla z předchozích vydání Blesku a Nedělního Blesku, máte možnost je získat přes esemesku, návod najdete každý den v rámečku u aktuálních výherních čísel v deníku Blesk.

Hrát se vyplatí, ve čtvrtek se rozhodne mezi všemi, kteří opravdu poctivě zaškrtávali čísla na hrací kartě a podařilo se jim vyškrtat řádek označený HRA o 1 000 000 Kč. Milionáře určí finálová otázka v deníku Blesk! A kdo ví... Třeba to budete právě vy!

A pozor! V pátek další šance!

V pátek začíná 2. kolo Štědré Bleskovky a bude se hrát o další milion na ruku. Soutěžit mohou i ti, kteří se neúčastnili prvního kola. Každé kolo je totiž samostatné. Tak neváhejte a hrajte! Stačí si dojít pro páteční Blesk, v tv MAGAZÍNU najdete hrací kartu. A pamatujte – čím víc karet, tím větší šance vyhrát!

Výherkyně z Pardubic: 5000 Kč věnuji rodičům!

Štědrá Bleskovka běží na plné obrátky. Mezi čtenáři, kteří vyhráli je i Suzana Paničová (55) z Pardubic. Ta si přilepšila o 5000 Kč.

Paní Suzana soutěží s Bleskem pravidelně. Jak by také ne, vždyť celá její rodina bez těchto novin, jak tvrdí, nemůže žít. Před pár lety v Bleskovce vyhrála i její maminka. Výherkyně si prý každý den po příchodu z práce (dělá vedoucí obchodního oddělení v rodinné tiskárně) s nejbližšími sedne a kontrolují čísla.

„Co udělám s výhrou? Dám ji svým rodičům. Jsou oba staří, maminka je nemocná, trochu jim vypomůže,“ řekla včera Blesku Suzana Paničová. Čtenářům Blesku doporučuje hrát. Kdo je prý trpělivý, ten se výhry dočká.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi