Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

DNA odhalila matku Marie (4) z Řecka: Ta prchla!

Autor: geo - 
25. října 2013
20:30

Testy DNA potvrdily, že matkou světlovlasé Marie (4) z řeckého ghetta je Bulharka Saša Ruseva (35).  Ta je také Romka, ale s manželem Atanasem Rusevem (37) má několik dětí albínů. Žena však uprchla, bojí se vězení za obchod s dětmi.

Bulharské ministerstvo vnitra dnes zveřejnilo výsledku testů DNA Saši  Rusevové a Marie, které se shodují a potvrzují tak slova Rusevové, že dítě porodila na návštěvě u známých v Řecku v roce 2009, ale neměla prostředky na vyřízení papírů, aby mohla novorozeně převézt domů, a tak dceru nechala v Řecku. Tvrdí, že za ni žádné peníze nevzala.


Podle řecké policie se Rusevová pokusila již dvakrát v Řecku svoje dítě prodat.  Rusevová ze strachu z obvinění z obchodu s dětmi uprchla s manželem hned, jak musela odevzdat vzorky DNA.  V chatrči o jedné místnosti, kterou v ghettu v Nikolaevu obývali, zůstali jen dvě z jejich deseti dětí, Minka (14) a Filip (10).

djaba ( 26. října 2013 21:51 )

Myslím , že tý holce bylo v Řecku nejlíp .V Rumunsku bude akorát šilhat hladyma a o jejím pokojíčku v teple si nechá zdát.

jarypadlo ( 26. října 2013 14:03 )

To je ukázka chování a zodpovědného rodičovství v 21.století. Myslím že neustálé rozmnožování dávek na další a další děti opravdu není cestou k úspěšnému řešení.Nepracující rodiče by mělo provozovat zodpovědný sex a dávky dostávat na maximálně 2 děti.Nedospělí rodiče by žádné dávky dostávat neměli.Naopak,povinné sociální školení,sexuální výchova a povinná výuka k rodičovství by měly být podmíněny příjmem soc.dávek a dávek na bydlení atd. P.S.JSEM RASISTA?

Zobrazit celou diskusi