Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Je toto skutečná rodina Marie? Dívka možná pochází z rodiny Romů-albínů!

Autor: shp - 
24. října 2013
15:33

Matka Marie (4), dívky, která byla objevena u Romů v řecké osadě, byla možná vystopována řeckou policií v Bulharsku. Žena jménem Saša Ruseva (35) je romskou matkou deseti dětí, z nichž některé jsou albíni a vypadají podobně jako Maria.

Saša, která pochází z bulharského Burgasu, může být podle řecké policie biologickou matkou Marie. 31. ledna 2009 totiž ve městě Lamia porodila holčičku, což dokazují záznamy z řecké nemocnice. A stejné datum narození bylo uvedeno i ve falešném rodném listu Marie, který získali řečtí Romové.

Nedokázala ji zapsat jako svoji dceru

Policie se domnívá, že se Saša mohla Marie vzdát poté, co nezvládla papírování a v zemi ji nezaregistrovala jako svou dceru. Problémem prý bylo, že nebylo jasná, zda není vdaná, i když tvrdila, že není a neví, kdo je otcem dítěte.

Koupili Marii od matky?

Maria byla objevena v romské osadě ve Farsale, která se nalézá jen kousek cesty právě od Lamie. Je tedy možné, že Hristos Salis (39) a jeho žena Eleftheria Dimopoulou (40) dívenku neunesli, ale od matky ji mohli koupit.

Testy DNA odhalí pravdu

Policisté nyní Saše vzali krevní vzorky a následná analýza DNA ukáže, zda je Bulharka skutečnou matkou Saši, či nikoliv. Právě DNA testy odhalily, že Maria není dcerou řeckých Romů, kteří ji nutili za peníze tancovat na ulici.

Romové albíni

Saša má celkem 10 dětí, z nichž některé jsou roztomilí albíni s blonďatými a zrzavými vlásky. Jeden z jejích synů, se kterými nyní žije v bulharském Nikolaevu, je Marii podobný. Ale to ještě není žádný důkaz.

alex80 ( 25. října 2013 09:52 )

Už ani příroda nechce vyrábět kikiny a proto je zesvětluje

davejpozor ( 25. října 2013 01:45 )

myslim tim prispevek ALMR

davejpozor ( 25. října 2013 01:44 )

tento prispevek by se mel patentovat a ulozit ke korunovacnim klenotum. Klobouk dolu, to me dostalo.

xxxx678 ( 24. října 2013 22:29 )

To je pro Kalouska -ne?

srdcovadama111 ( 24. října 2013 22:27 )

Albinismus u člověka Charakteristickými znaky lidí (tzv. albínů) je bílá kůže, která se zdá až průhledná, velmi světlé vlasy i ochlupení a někdy i nebarevnost duhovky. V takovém případě se zdá být narůžovělá (kapiláry prosvítají na povrch oka). Albinismus je velmi vzácný, může se však projevit u kteréhokoliv živočišného druhu.

Zobrazit celou diskusi